Birileri ahlaksızlığa devam ediyor hala…

Sosyal medyada Abdulmuttalip Coşkun isimli bir Twitter hesabından Atatürk ve 10 Kasım hakkında skandal ifadeler paylaşıldı...

Türkiye Cumhuriyeti’nin kurucusu Mustafa Kemal Atatürk’ün ölümünün 79. yılında halk, anma törenleri gerçekleştiriyor.

Ancak sosyal medyada Abdulmuttalip Coşkun isimli bir Twitter hesabından Atatürk ve 10 Kasım hakkında skandal ifadeler paylaşıldı.

Kendisini, Yüksek İstişare Kurulu’nda Bilal Erdoğan’ın da olduğu Türkiye Gençlik Vakfı (TÜGVA) Beylikdüzü Kurucu Yönetim Kurulu Üyesi olarak tanıtan Coşkun, “Zulüm 1938’de son buldu. 09.05’de herkesi helaya davet ediyorum. Görsünler nasıl siren çalınır” ifadelerini tweet attı.

Sosyal medyayı ayağa kaldıran bu ifadelerin ardından Abdulmuttalip Coşkun, Twitter profilinden TÜGVA üyesi olduğu bilgisini sildi. Hesabını da kilitleyen Coşkun tweetlerinin görülmesini engelledi.

Üstelik bu durum Coşkun’un yeni vakası değil. Coşkun’un, 3 Aralık 2015’te de, “Bu ölümsüz lider Atatürk hakkında vedat ile arasında cinsel münasebet varmış öyle diyorlar doğru mu acaba” ifadelerini de paylaştığı ortaya çıktı.

İşte o paylaşımlar:

#

10 Kas 2017 - 13:40 - Güncel


göndermek için kutuyu işaretleyin

Yorum yazarak Kocaeli Koz Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan Kocaeli Koz hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.

Haber ajansları tarafından servis edilen tüm haberler Kocaeli Koz editörlerinin hiçbir editöryel müdahalesi olmadan, ajans kanallarından geldiği şekliyle yayınlanmaktadır. Sitemize ajanslar üzerinden aktarılan haberlerin hukuki muhatabı Kocaeli Koz değil haberi geçen ajanstır.