“Bir şeyin yok” dediler, yarım saat sonra öldü!

Rahatsızlanınca hastaneye giden Murat Beştaş’a, “bir şeyin yok” denilip serum verildi. Bektaş ise yarım saat sonra kalp krizi geçirerek hayatını kaybetti

45 yaşındaki Murat Beştaş, geçtiğimiz gün rahatsızlanınca özel bir hastaneye gitti. Hastanedeki doktorlar Beştaş’a 'bir şeyin yok' diyerek rahatlaması için serum verdi. Aldığı serumla birlikte rahatlayan Beştaş, yaklaşık yarım saat sonra aynı hastanede bir anda fenalaştı. Doktorların bu kez de kalp krizi teşhisi koyduğu talihsiz adam, ambulansla başka bir hastaneye sevk edilirken yolda yaşamını yitirdi.

İki çocuk babası olan Beştaş’ın ölümü sevenlerini yasa boğarken Beştaş’ın yakınları, durumdan hastane yönetimini suçladı. Genç yaşında hayatını kaybeden Beştaş, bugün Karamürsel Ulaşlı Merkez Camii’nde öğle namazını müteakip kılınacak cenaze namazının ardından toprağa verilecek.

12 Oca 2018 - 11:11 - Güncel


göndermek için kutuyu işaretleyin

Yorum yazarak Kocaeli Koz Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan Kocaeli Koz hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.

Haber ajansları tarafından servis edilen tüm haberler Kocaeli Koz editörlerinin hiçbir editöryel müdahalesi olmadan, ajans kanallarından geldiği şekliyle yayınlanmaktadır. Sitemize ajanslar üzerinden aktarılan haberlerin hukuki muhatabı Kocaeli Koz değil haberi geçen ajanstır.

04

Vatandaş - Neden hastane ismini açıklamıyorsunuz vatandaş bilsin nerenin olduğunu

Beğen(3)

Yanıtla . 0Beğen . 0Beğenme 12 Ocak 11:11
03

Onemli degil - Medical parktir yine kesin bu ara saglik skandali hep orda

Beğen(1)

Yanıtla . 0Beğen . 0Beğenme 12 Ocak 11:11