Bir ay dolmadan yine başkan değişti!

Kocaeli Ülkü Ocağı’nda çok ilginç gelişmeler yaşanıyor. İl bakanı bir ayda ikinci kez değişti.

Kocaeli Ülkü Ocağı’nda bir ayda ikinci kez başkan değişti. Yaklaşık 2 yıldır Ülkü Ocağı Başkanlığını yapan Melikşah Taşkın, geçtiğimiz kasım ayında görevi bırakmıştı. Taşkın’dan sonra Kocaeli Ülkü Ocağı Başkanı Cihan Özer olmuştu. Bu değişimin MHP il Başkanı Aydın Ünlü’nün baskısı olduğu iddiaları Ülkücü camiada konuşulmuştu.

Aradan daha bir ay geçmemişken bu ez bir değişim daha yaşandı. Cihan Özer, görevini Gökhan Özkara’ya devir etti. Mevcut Ülkü Ocakları İl Başkanı olan Cihan Özer, sosyal medya hesabı üzerinden yaptığı paylaşımda görevini sağlık sorunları nedeni ile Gökhan Özkara’ya devir ettiğini açıkladı.Ülkü Ocakları’nda bir ayda yaşanan ikinci başkan değişimi ile oldukça düşündürücü.

#

02 Ara 2017 - 10:51 - Güncel


göndermek için kutuyu işaretleyin

Yorum yazarak Kocaeli Koz Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan Kocaeli Koz hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.

Haber ajansları tarafından servis edilen tüm haberler Kocaeli Koz editörlerinin hiçbir editöryel müdahalesi olmadan, ajans kanallarından geldiği şekliyle yayınlanmaktadır. Sitemize ajanslar üzerinden aktarılan haberlerin hukuki muhatabı Kocaeli Koz değil haberi geçen ajanstır.