Berna ve Ok ikilisi birlikte mi hareket ediyor?

Kocaeli Ticaret Odasında seçimin ertelenmesinin ardından sular her ne kadar duruldu desekte çalışmalar tüm hızıyla sürüyor.

Ticaret Odalarının seçim iptalinin ardından Kocaeli Ticaret Odasında sular durulmuyor. Seçimler ertelenmeden önce KOTO Başkanı Necmi Bulut ile birlikte hareket eden iş adamları Fuat Berna ve Tolga Ok seçimin ertelenmesinin ardından kendi listeleri için çalıştığı öğrenildi. Seçimler ertelenmeden önce Çarşı Yapı’da kurulan ofiste seçim çalışması yapan üçlü arasına kara kedinin girdiği öğrenildi. Kulislerde Fuat Berna ve Tolga Ok’un Nisan’da yapılması düşünülen oda seçimlerine sıkı bir şekilde çalıştığı Necmi Bulut’un karşısına rakip olarak çıktıkları konuşuluyor. Hatırlanacağı üzere TÜMSİAD eski Kocaeli Başkanı Erdoğan Yılmaz seçimler ertelenmeden önce Necmi Bulut’un karşına aday çıkmış, komitelerde ciddi bir çalışma başlatmış, diriliş KOTO adı altında çalıştığı biliniyor.

AK PARTİ ÇEVRELERİNİN TALEBİ!!!

Seçimlerin ertelenmesinin hemen akabinde Erdoğan Yılmaz TÜMSİAD Kocaeli Şube Başkanlığından istifa etmişti. Yılmaz istifa gerekçesini de KOTO başkanlığına aday olduğu ve TÜMSİAD başkanlığını bu yüzden yürütmesinin etik olmadığını kamuoyuna açıklamıştı. AK Parti çevreleri Necmi Bulut’un Oda başkanlığını yürütmesi noktasında fikir beyan ettiği bilinirken, AK Parti Genel Merkezi, Türkiye’deki Oda seçimlerine müdahale etmemek yönünde mutabık kalındığı, AK Parti çevrelerinin tek talebinin ise odalarda FETÖ temizliğinin yapılması. Ankara’da yapılan bu görüşmeler neticesinde tüm oda başkanlarına talimat gönderildiği bilinirken, bu anlayış ilimize nasıl yansıyacak hep birlikte göreceğiz.

#

09 Kas 2017 - 14:23 - Güncel


göndermek için kutuyu işaretleyin

Yorum yazarak Kocaeli Koz Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan Kocaeli Koz hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.

Haber ajansları tarafından servis edilen tüm haberler Kocaeli Koz editörlerinin hiçbir editöryel müdahalesi olmadan, ajans kanallarından geldiği şekliyle yayınlanmaktadır. Sitemize ajanslar üzerinden aktarılan haberlerin hukuki muhatabı Kocaeli Koz değil haberi geçen ajanstır.