Belsa Otoparkı Allah’a emanet!

İzmit’te en çok kullanılan otoparklardan biri olan Belsa Plaza’nın altına otopark ile ilgili sayısız şikayet var.

Sefa Sirmen zamanında inşa edilen Belsa Plaza’nın altına otopark yapılmıştı. Ancak yapılan bu otoparkın sorunları hala devam etmekte. Özellikle yağmur yağdığında otoparkın tamamını su basmakta. Öte yandan vatandaşlar personelin sert tavrından oldukça şikayetçi.

PERSONEL SERT DAVRANIYOR

Aracını park etmek için Belsa Plaza otoparkını tercih eden sürücüler fiyatın yüksekliğinden ve personelin sert tavrından oldukça şikayetçi. Sürücüler, “Sanki bedava kullanıyormuşuz gibi saygısız bir şekilde bizimle konuşuyorlar” şeklinde şikayette bulundu.

SU BASIYOR

Öte yandan otoparkın diğer bir sıkıntısı da su baskınları. Yağan her yağmur sonrasında otoparkın su basması da sürücüleri zora sokuyor. Su baskınları otoparkta adeta alanda küçük göletlere sebebiyet veriyor. Sürücülerin otoparkta hiçbir şekilde havalandırma bulunmamasından ötürü de oldukça zorluk yaşıyor. İzmit Belediyesi’nin bu konular hakkında hiçbir şekilde denetlememe yapmaması dikkatlerden kaçmıyor.

09 Ağu 2018 - 14:32 - Güncel


göndermek için kutuyu işaretleyin

Yorum yazarak Kocaeli Koz Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan Kocaeli Koz hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.

Haber ajansları tarafından servis edilen tüm haberler Kocaeli Koz editörlerinin hiçbir editöryel müdahalesi olmadan, ajans kanallarından geldiği şekliyle yayınlanmaktadır. Sitemize ajanslar üzerinden aktarılan haberlerin hukuki muhatabı Kocaeli Koz değil haberi geçen ajanstır.