Belediyede yazıcı veya fotokopi makinesi yok mu? Böyle ihale mi olur?

Koskoca Belediyede herhalde fotokopi makinesi ve yazıcı yok. Belediye sayfa basımı için ihaleye çıkıyor.

Belediyelerimiz olur olmaz pek çok iş için ihaleye çıkması artık alışagelmiş bir durum. Belediyeler kendi içlerinde çok rahat bir biçimde çözebilecekleri küçücük işleri bile başkalarına devrediyor. Mesela bir belediyede fotokopi makinesi veya yazıcının olmadığı düşünebiliyor muzunuz? Böyle bir şeyin olması sizce de mümkün değil? Ama buna rağmen Kartepe Belediyesi sayfa basmak için ihale düzenliyor.

Evet yanlış okumadınız, Kartepe Belediyesi ihale ile sayfa başı çıktı hizmet alacak. Kartepe Belediyesi 3 milyon adet Siyah Beyaz Sayfa Başı Çıktı Hizmeti ile 350 bin Adet Renkli Sayfa Başı Çıktı hizmeti alacak. İhaleyi kazanan firma 1 yıl boyunca Kartepe Belediyesi’nin çıktılarını alacak evraklarını çoğaltacak.

Bu ilginç ihale 15 Ocak günü Kartepe Belediye binasından yapılacak.

#

28 Ara 2017 - 10:47 - Güncel


göndermek için kutuyu işaretleyin

Yorum yazarak Kocaeli Koz Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan Kocaeli Koz hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.

Haber ajansları tarafından servis edilen tüm haberler Kocaeli Koz editörlerinin hiçbir editöryel müdahalesi olmadan, ajans kanallarından geldiği şekliyle yayınlanmaktadır. Sitemize ajanslar üzerinden aktarılan haberlerin hukuki muhatabı Kocaeli Koz değil haberi geçen ajanstır.