Belediye eliyle kimyasal madde döküldü!

Kandıra’da tam bir skandal olay yaşandı. İlçeye dökülen kimyasal maddenin üzeri belediye tarafından kapatıldı.

Belediye eliyle kimyasal madde döküldü!
Belediye eliyle kimyasal madde döküldü!
Haber albümü için resme tıklayın

Kocaeli’de daha önce sık sık yaşanan kimyasal madde dökülmesi olayı bu kez Kandıra’da yaşandı ama bu kez tam bir skandal olay oldu.

Hangi fabrikadan alındığı henüz bilinmeyen tonlarca kimyasal madde Kandıra Sarısu’da ormanlık alana atıldı.

Kandıra Belediyesi’nin bilgisi dahilinde olduğu iddia edilen bu olayın ardından, Kandıra Belediye Başkanı Ünal Köken’in talimatı ile kimyasal maddelerin üzeri toprakla kaplandı.

Belediye ekipleri kimyasal maddelerin üzerini kapatmayı beceremeyince tonlarca atık ortaya çıktı.

Kocaeli’nin turizm açısında en önemli ilçesi olan Kandıra’da böyle bir çevre felaketinin bilerek ve isteyerek nasıl yapıldığı ise akıl alır gibi değil.

Bu atıkların Kandıra’ya neyin karşılığında döküldüğü bilinmiyor. Kandıra Belediye Başkanı Ünal Köken’in acilen bu durum karşısında açıklama yapmak zorunda.

Bu kimyasal atlıkların dökülmesine neden göz yumuldu? Karşılığında ne alındı? Belediye ekipleri neden üzerlerine toprak dökerek gömmeye çalıştı?

Bu durum hakkında Cumhuriyet Savcılığının soruşturma açması beklenirken, herkes gibi bizde Ünal Köken’in ne cevap vereceğini merak ediyoruz.

30 Eyl 2018 - 19:06 - Güncel


göndermek için kutuyu işaretleyin

Yorum yazarak Kocaeli Koz Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan Kocaeli Koz hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.

Haber ajansları tarafından servis edilen tüm haberler Kocaeli Koz editörlerinin hiçbir editöryel müdahalesi olmadan, ajans kanallarından geldiği şekliyle yayınlanmaktadır. Sitemize ajanslar üzerinden aktarılan haberlerin hukuki muhatabı Kocaeli Koz değil haberi geçen ajanstır.