Belediye Başkanları KOZ TV’de anlatıyor… Sezer o projeyi dört gözle bekliyor!

KOZ TV’de, “Belediye Başkanları anlatıyor” adlı serimizde ilk konuğumuz Gölcük Belediye Başkanı Ali Yıldırım Sezer oldu. Sezer göreve geldiği günden beri gerçekleştirdiği çalışmaları anlattı.

29 Eyl 2020 - 13:39 - Güncel


göndermek için kutuyu işaretleyin

Yorum yazarak Kocaeli Koz Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan Kocaeli Koz hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.

Haber ajansları tarafından servis edilen tüm haberler Kocaeli Koz editörlerinin hiçbir editöryel müdahalesi olmadan, ajans kanallarından geldiği şekliyle yayınlanmaktadır. Sitemize ajanslar üzerinden aktarılan haberlerin hukuki muhatabı Kocaeli Koz değil haberi geçen ajanstır.

03

Mert - Tek başına muhalefet !!!acaba siz Nedim adanur denilen geçmişte sağcı şimdilerde hızlı solcu kişilikmisiniz?zira basında hep bu şekilde sizlerin sözde muhalefet yazılarınızı GÖRÜYORUZ!!!arkadaş azıcık nefsinizden uzaklaşıp gerçeği söyleyin sizce bakanlık veya büyükşehire yaptırmış olmasımı sıkıntı yani ???yuhh denir buna gözünüz bukadar kapalı olmasın!!! halka şu veya bu kanaldan proje ürettirmek ve bunları hayata geçirmek için var gücüyle çalışmasını takdirle karşılamak yerine sığ muhalefet yapmak ancak sizin gibilerin zihniyetinde olur

Beğen(1)

Yanıtla . 0Beğen . 0Beğenme 29 Eylül 13:39
02

Tek Başına Muhalefet - Tüm videoyu izledim açık konuşayım en az 10 yıl hiçbirşey yapılmaz hiç ışık alamadım tamam projeler güzel ama yapılması için hep bakanlık yada büyükşehire atılmış top demekki birşey yapılmayacak en az 10 yıl daha gölcük çarşı kentsel dönüşüm,eski sanayi arazisine avm otel vs yapılması ,yeni terminal yapılması ve değirmendere sahil projelerini dinlemeye devam ederiz.

Yanıtla . 0Beğen . 0Beğenme 29 Eylül 13:39
01

Nedim Adanur - Ben yorum yazdı mı, bir kere takma isim kullanmam. Kendimce doğru gördüğüm şeyleri çekinmeden toplum yararına olacak şekilde söyler ve dillendiririm. Doğruları konuşmayan şeytandır kabilinden kimsedende çekinmem. Ha belediye başkanı olmuş ha Cumhur başkanı. Bir insan korkacaksa Allah'a karşı sorumluluklarını yerine getirmediği den korkmalı. Makamlar gelip geçicidir bizim şahıslarla işimiz sadece görevlerini yanlış yapınca doğruları hatırlatmak adına sınırlı eleştiri yaparım. Halka yalan söylemediği sürece halkahizmetlerinde samimi gördüğümde teşekkür etmesini bilecek kadarda erdemliyimdir. Saygılarımla.

Yanıtla . 0Beğen . 0Beğenme 29 Eylül 13:39