Belediye başkanı seçildi 21 yıllık ticaret hayatını bitirdi!

Yerel seçimlerde  Çayırova Belediye Başkanı seçilen Bünyamin Çiftçi,  21 yıldır sürdürdüğü ticari faaliyetine son vererek mühendislik ofisini kapattı.

Seçim çalışmalarında şeffaflık sözü veren Çayırova Belediye  Başkanı Bünyamin Çiftçi, göreve geldikten kısa bir süre sonra ticari faaliyetine son verdi. 40 yıla yakındır Çayırova’da yaşayan ve 1998 yılından bu yana kendisine ait  mühendislik ofisi ile ticaret yapan Çiftçi,  göreve gelmeden aldığı  kararı başkan seçildikten sonra hayata geçirdi. 31 Mart tarihinde İlyasbey Vergi Dairesine yapılan kapanış başvurusu 9 Nisan 2019 tarihinde kabul edilerek resmiyet kazandı.

Belediye başkanının Şehr-ül-Emin yani en güvenilir kişi olması gerektiğini  ifade eden Çayırova Belediye Başkanı Bünyamin Çiftçi, seçim çalışmalarında şeffaflık sözü verdiğini belirterek, şeffaflığa kendisinden başladığını, bunu belediyenin her iş ve işleminde uygulayacaklarını , hiç bir yanlış işe imza atmayacaklarını söyledi.

Çayırova’nın marka bir şehir olması için gece gündüz demeden çalışacaklarını ve tüm enerjisini hizmet için harcayacaklarını ifade eden Başkan Bünyamin Çiftçi,”31 Mart seçimlerinde vatandaşlarımızın bize yüklediği görev ve sorumluluğumuzun farkındayız. İlçemizin daha modern ve yaşanabilir bir kent olması için hizmet seferberliği başlattık. Hedefimiz 5 yıl sonra Çayırova’yı ilimizde ve bölgemizde parmakla gösterilecek bir ilçe yapmak. ”diye konuştu.

25 Nis 2019 - 13:33 - Güncel


göndermek için kutuyu işaretleyin

Yorum yazarak Kocaeli Koz Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan Kocaeli Koz hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.

Haber ajansları tarafından servis edilen tüm haberler Kocaeli Koz editörlerinin hiçbir editöryel müdahalesi olmadan, ajans kanallarından geldiği şekliyle yayınlanmaktadır. Sitemize ajanslar üzerinden aktarılan haberlerin hukuki muhatabı Kocaeli Koz değil haberi geçen ajanstır.