Belde A.Ş personeline bayram öncesi ikramiye müjdesi

Büyükşehir Belediye Başkanı Tahir Büyükakın’ın talimatı ile Belde A.Ş. personelinin hesaplarına bayram öncesi yaklaşık 4 milyon TL yatırılacak

Kocaeli Büyükşehir Belediye Başkanı Tahir Büyükakın, bayram öncesi yaklaşık 5 bin 100 belediye personelini sevindirecek müjdeyi verdi. Başkan Büyükakın’ın talimatıyla Kocaeli Büyükşehir Belediyesi’nde ve İSU’da çalışan Belde AŞ. işçilerine Ekim ayında verilmesi gereken ikramiyelerini kapsayan yaklaşık 4 milyon TL bayramdan önce hesaplarına yatırılacak.

İKRAMİYE MÜJDESİ

Kocaeli Büyükşehir Belediye Başkanı Tahir Büyükakın, belediye personelinin Kurban Bayramı’nı daha rahat geçirmesini sağlamak için harekete geçti. Başkan Büyükakın, Büyükşehir Belediyesi’nde ve İSU’da görev alan Belde AŞ. işçilerinin Ekim ayında verilmesi gereken ikramiyelerinin bir kısmının bayram öncesi yatırılması talimatını verdi. Buna göre yaklaşık 5 bin 100 çalışanın ikramiyelerinin bir kısmını kapsayan 4 milyon TL hesaplarına yatırılacak. Bayram öncesi yatırılacak ikramiye, personelin bayramı daha rahat geçirmesini sağlayacak. Çalışanına maaşını geciktirmeden personeline veren Kocaeli Büyükşehir Belediyesi, bu ödemeyle bir kez daha personelinin yanında olduğunu, en rahat koşullarda bayram geçirmesini sağlamış oldu.

#

28 Tem 2020 - 10:04 - Güncel


göndermek için kutuyu işaretleyin

Yorum yazarak Kocaeli Koz Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan Kocaeli Koz hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.

Haber ajansları tarafından servis edilen tüm haberler Kocaeli Koz editörlerinin hiçbir editöryel müdahalesi olmadan, ajans kanallarından geldiği şekliyle yayınlanmaktadır. Sitemize ajanslar üzerinden aktarılan haberlerin hukuki muhatabı Kocaeli Koz değil haberi geçen ajanstır.