BBP İl Başkanı Remzi Kaya; “HDP, PKK'nın siyasi şubesidir, terör yuvasıdır"

12 Eylül darbesinin yıl dönümü ile ilgili açıklama yapan, BBP İl Başkanı Remzi Kaya HDP’ye yüklendi. Kaya, “HDP, PKK'nın siyasi şubesidir, terör yuvasıdır"

BBP İl Başkanı Remzi Kaya, 12 Eylül darbesini yıldönümü ile ilgili yaptığı açıklamada darbeyi kınarken, “Bu güzelim memlekete ister askeri olsun ister sivil olsun her kim veya kimler hain planlarla hayal kuruyorsa, bilsinler ki onların hayallerini kabusa çeviririz” dedi. HDP ile ilgili sert açıklama yapan Kaya, “HDP, PKK'nın siyasi şubesidir, terör yuvasıdır" diye belirtti.

BBP İl Başkanı Remzi Kaya’nın açıklaması şöyle;

“Bugün 12 Eylül 80 askeri darbesinin yıl dönümü.

Peygamber ocağı dediğimiz, göz bebeğimiz, gururumuz, şanlı ordumuzun bazı dönemler komutanlığını yapmış olan dünyanın en şerefli üniformasını giyen karaktersiz, vatan hainlerince ülkemize ve vatandaşlarımıza ihanet ettikleri günlerden sadece bir tanesi.

12 Eylülleri unutmamız mümkün değil; Başta Başbuğ Alparslan Türkeş ve dönemin efsane Ülkü ocakları genel başkanı şehit liderimiz Muhsin Yazıcıoğlu olmak üzere binlerce ülkü devi yıllarca mahkemelerde, hapishanelerde, zindanlarda işkencelere maruz kaldı, bir çok gencimiz (sağcı -solcu) suçsuz yere idam sehpalarında can verdi .(mekanı cehennem olasıca netekim Kenan ve konsey arkadaşlarının tabiri ile bir sağdan bir soldan) yüzlercesi işkencelerden sonra hastalanarak vefat etti.

Kenan iti Türkiye'nin seçilmişlerine dış güçlerin talimatı ile ihtilal yaptı. Ülkemize büyük bir zaman kaybettirdi.

Bu ülke var oldukça içte ve dışta düşmanları da olacak.28 Şubat lar,15 Temmuz’lar da bitmeyecektir. Bu yüzden bir birimizi ötekileştirmeden kenetlenmeliyiz.12 Eylül denince her ülkücünün nutku tutulur ve aklımıza darağacında 8 yiğit biri dipçikle namaz kılarken öldürülen 9 Şehit!

Halil Esendağ

Selçuk Duracık

Mustafa Pehlivanoğlu

Ali Bülent Orkan 

İsmet Şahin

Fikri Arıkan 

Ahmet Kerse

Cengiz Baktemur

Cevdet Karakaş ı ve diğer vatan evlatlarını gelir. Her bir ağabeyimizi özlem,minnet ve rahmetle anıyoruz.

Bu güzelim memlekete ister askeri olsun ister sivil olsun her kim veya kimler hain planlarla hayal kuruyorsa, bilsinler ki onların hayallerini kabusa çeviririz. Yine her kim ki terörist ülke ve örgütlere maşalık yapıyorsa bunun bedelini de en ağır şekilde ödeyeceğini hesaplamalıdır. 

İşte daha bugün HDP nin sözde vekili terör örgütüne üye olmak suçundan 10 yıl hapse mahkum edildi. Şimdi bu virüsler hem Türkiye Cumhuriyeti Devletinden maaş alacak hem de hainlik yapacak ve HDP denen taşeron örgütün partisi halen kapatılmayacak. Akıl alır gibi değil... 

HDP teröristlere yardım ve yataklıktan kapatılmalı. Çünkü "HDP, PKK'nın siyasi şubesidir, terör yuvasıdır. HDP, PKK'ya eleman sağlayan bir çetedir. Dünyanın hiçbir yerinde buna müsamaha edilmez, müsamaha gösterilmez. Böyle bir yapıya siyasi parti denmez" HDP, PKK'NIN SİYASİ ŞUBESİDİR, TERÖR YUVASIDIR" Bu yüzden derhal kapatılmalıdır.

Bazı partilerin HDP'ye hiç söz edemiyor olması akla ziyan bir durumdur. 

Cumhuriyetçi olduğunu iddia eden parti de diyet borcunu ödemekte olduğu için destek veriyor HDP ye.

Ülkeyi yönetenlere de iki çift lafımız var tabi. 

-Önce devletin girilemez yeri kozmik oda ya bir senaryo ile fetocü leri soktunuz.

-Feto elebaşısı ülkemin bir neslini yok eden 60 -70 yılını çalan o alçak için hüngür hüngür ağlayıp "ne olur gelin hocam bu hasret bitsin diyerek yıllarca ağladınız, ne istediler se verdiniz. Hatta yetmedi parsel parsel Ankara yı da verdiniz. 

-Öcalan iti için sayın dediniz,o Kürtleri temsil ediyor,biz ona saygı duyuyoruz dediniz.(O it kırk bin vatan evladının katili, sizin sayın dediğinize biz it oğlu it diyoruz.)

Bir kesim özellikle Suriye politikası çöken, iç ve dış politika yanlışları ve ekonomi yönetiminde sınıfta kalarak vatandaşı kepenk kapatmaya mecbur bırakan hükümete destek veriyorsunuz diye eleştiriyor. Evet hükümetin yönetim konusunda başarısızlıkları var ama bizim asıl derdimiz, gündemimiz DEVLETİMİZ... 

Dolayısıyla;

"Büyük Birlik Partisinin ve Alperenlerin ana gündemi vatanın birliği ve beraberliğidir.

'Vatanımız, devletimiz, milletimiz ve dinimiz ile ilgili bir tehdit görünce üzerimize düşeni dün nasıl yaptıysak bugün de yaparız. Bunlarla ilgili her türlü riski alacak, gerekirse bedel de ödeyeceğiz"

Son söz olarak ;12 Eylül 1980 darbesinin yıl dönümünde hain darbeyi lanetliyor, Başta Cennetmekan Başbuğ Alparslan Türkeş ve Şehit liderimiz Muhsin Yazıcıoğlu olmak üzere Ülkücü şehitlerimizi bir kez daha rahmet, minnet, özlem ve dua ile anıyorum. 

Ne sizleri unuttuk, Ne de Kahbe Eylülleri”

12 Eyl 2020 - 12:06 - Güncel


göndermek için kutuyu işaretleyin

Yorum yazarak Kocaeli Koz Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan Kocaeli Koz hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.

Haber ajansları tarafından servis edilen tüm haberler Kocaeli Koz editörlerinin hiçbir editöryel müdahalesi olmadan, ajans kanallarından geldiği şekliyle yayınlanmaktadır. Sitemize ajanslar üzerinden aktarılan haberlerin hukuki muhatabı Kocaeli Koz değil haberi geçen ajanstır.