Bayram sonrası tedbirler rahatlıyor

Sağlık Bakanı Fahrettin Koca, yeni tip koronavirüs (Kovid-19) salgınına karşı alınan tedbirlerle ilgili olarak 'Gerekli önlemleri almaya devam edeceğiz ama bu tedbirler bayramdan önceki dönem kadar 'sert' olmayacak' dedi.

Sağlık Bakanı Fahrettin Koca, yeni tip koronavirüs (Kovid-19) salgınının Türkiye'deki seyrine ilişkin olarak açıklama yaptı.

Gazeteci Candaş Tolga Işık'a konuşan Koca, "Bayramdan sonra da tedbirli olmaya, gerekli önlemleri almaya devam edeceğiz ama bu tedbirler bayramdan önceki dönem kadar 'sert' olmayacak" dedi.

#

26 May 2020 - 12:27 - Güncel


göndermek için kutuyu işaretleyin

Yorum yazarak Kocaeli Koz Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan Kocaeli Koz hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.

Haber ajansları tarafından servis edilen tüm haberler Kocaeli Koz editörlerinin hiçbir editöryel müdahalesi olmadan, ajans kanallarından geldiği şekliyle yayınlanmaktadır. Sitemize ajanslar üzerinden aktarılan haberlerin hukuki muhatabı Kocaeli Koz değil haberi geçen ajanstır.

02

Cem - Turizm bakanı açıklama yapıyor 1 hazirandan sonra oteller açılacak.Rezervasyonuda çok önceden yaptık.Ama seyahat engeli var, çocuklara yasak var.Eee nasıl gidicez ozaman yasaklar olduğu sürece.Turizm bakanı otelleri açtık dese ne olacak ki

Yanıtla . 0Beğen . 0Beğenme 26 Mayıs 12:27
01

OguZ - Ahhh be cemm cok uzuldum ya Ee bi zahmet bu yazda tatile gitmeyin

Yanıtla . 0Beğen . 0Beğenme 26 Mayıs 12:27