Bayram, İSU personelleriyle vedalaştı: "Hepinizden helallik istiyorum"

Samsun Büyükşehir Belediyesi Genel Sekreterliği görevine atanan Kocaeli Büyükşehir Belediyesi Genel Sekreteri İlhan Bayram, 12 yıl görev yaptığı İSU Genel Müdürlüğü’nü ziyaret ederek Genel Müdür Ali Sağlık ve personele veda etti.

İSU Genel Müdürlüğü’nü ziyaret eden Genel Sekreter İlhan Bayram, Genel Müdürlük binasını gezerek Özel Kalem Müdürlüğü personeli ile vedalaştı. Kurumun önünde toplanan yönetici ve personel ile biraraya gelen Bayram kısa bir vedalaşma konuşması yaparak, uzun yıllar görev yaptığı İSU Genel Müdürlüğü ve Kocaeli’nin kendisinde ayrı bir yeri olduğunu ifade etti.

Kurumun, şehrin ve birbirlerinin değerini bilmeleri tavsiyesinde bulunan Bayram, “Hepinize çok teşekkür ediyorum. Nasip olursa ayrılıyorum; Nasibimiz kısmetimiz bundan sonra Samsun’da olacak. Benim için İSU ve Kocaeli her zaman farklıdır. Uzun bir zaman sizlerle beraber çalıştım. Vedalaşmaya da Büyükşehir’den önce sizinle başlamak istedim. Kurumdan ayrıldıktan sonra da Genel Sekreter olarak beraber çalıştık. Hepinizin benim üzerimde hakkı ve emeği olduğundan dolayı helallik diliyorum; Benden yana haklarımı helal ediyorum. Yalan dünyada helallik dilemenin önemli olduğuna inanıyorum. Bu kurum güzel bir kurumdur, kıymetini bilmek lazım. Kurumunuzun, şehrinizin, birbirinizin değerini bilmenizi isterim. Buradan fiziken ayrılıyorum ama evim-ocağım burada olacağı için Kocaeli’den kopmuyorum. İnşallah yine görüşmek nasip olur. Ama şunu da bilmenizi isterim, telefon numaram aynıdır. Samsun’da bir kardeşiniz, abiniz olacaktır. Yapabileceğim ne varsa elimden geldiğince yardımcı olurum. Allahaısmarladık.”dedi.

Genel Müdür Ali Sağlık, Genel Sekreter İlhan Bayram’ a ziyaret anısına çiçek hediye etti. Bayram, Genel Müdür Ali Sağlık, yöneticiler ve personel ile hatıra fotoğrafı çektirdikten sonra tek tek tokalaştı ve kuruma veda etti.

18 Nis 2019 - 12:00 - Güncel


göndermek için kutuyu işaretleyin

Yorum yazarak Kocaeli Koz Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan Kocaeli Koz hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.

Haber ajansları tarafından servis edilen tüm haberler Kocaeli Koz editörlerinin hiçbir editöryel müdahalesi olmadan, ajans kanallarından geldiği şekliyle yayınlanmaktadır. Sitemize ajanslar üzerinden aktarılan haberlerin hukuki muhatabı Kocaeli Koz değil haberi geçen ajanstır.