Bayram değil seyran değil ziyaret turuna çıktı!

Büyükşehir Belediyesi eski Başkanı İbrahim Karaosmanoğlu bu sıralar ziyaret turuna çıktı. Kocaeli valisi Hüseyin Aksoy ve Büyükşehir Bürokratlarını ziyaret eden Karaosmanoğlu, şimdide siyasi partiler geziyor.

Karaosmanoğlu, AK Parti ve Yeniden Refah Partisi’nden sonra CHP İl Başkanlığını ziyaret etti. Ziyarette Karaosmanoğlu, hasret gidermek ve milli birlik ve beraberliğe çok ihtiyacımız olduğu bu günlerde, CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu ve CHP’nin desteği nedeniyle vatandaş olarak tebrik etmeye geldiğini söyledi.

Karaosmanoğlu’nu il yöneticileri ile birlikte samimi bir şekilde karşılayan CHP İl Başkanı Cengiz Sarıbay ise, “Birbirimizi anlamaya ihtiyacımız var, farklı siyasi partilerde görev almış olabiliriz. Birbirimize hakaret etmeden, bağırmadan sesimizi yükseltmeden siyaset yapmalıyız. Sizin döneminizde yumuşaklık vardı, ben hayatım boyunca sertlikten yana olmadım. Herkesi sevmeye, kucaklamaya özen gösterdim. Diyalogdan karşılıklı anlayıştan ve görüşmekten yanayım. İlerde, birbirimizin yüzüne bakamayacağımız, utanacağımız tarzda bir şey söylememiz lazım, siz de o konuda titizsiniz biliyorum. 15 yıl Büyükşehir Belediye Başkanlığını yaptınız; ben bu partinin ağabeyliğini yaptım, yapıyorum. Biz gençlere örnek olmamız lazım” dedi.

Karaosmanoğlu’nun son haftalarda ziyaret turuna çıkması ise kafaları karıştırdı. AK Parti içinde herhangi bir görev verilmeyen, hata çoğu zaman parti programlarına bile katılmayan Karaosmanoğlu’nun ziyaretleri dikkat çekiyor.

18 Eki 2019 - 13:34 - Güncel


göndermek için kutuyu işaretleyin

Yorum yazarak Kocaeli Koz Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan Kocaeli Koz hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.

Haber ajansları tarafından servis edilen tüm haberler Kocaeli Koz editörlerinin hiçbir editöryel müdahalesi olmadan, ajans kanallarından geldiği şekliyle yayınlanmaktadır. Sitemize ajanslar üzerinden aktarılan haberlerin hukuki muhatabı Kocaeli Koz değil haberi geçen ajanstır.