Başkanı Sezer, başkan vekilliğine seçildi

Türkiye Sağlıklı Kentler Birliği, 31.Olağan Meclis Toplantısını Bursa Kervansaray Otel’de gerçekleştirildi. 2005 yılında kurulan ve bünyesinde ülke genelinde 72 belediyenin üye olduğu Türkiye Sağlıklı Kentler Birliği yeni döneminde yapılan seçimlerde Gölcük Belediye Başkanı Ali Yıldırım Sezer başkan vekilliğine seçildi.

2005 yılında kurulan ve bünyesinde ülke genelinde 72 belediyenin üye olduğu Türkiye Sağlıklı Kentler Birliği, 31.Olağan Meclis Toplantısını Bursa Kervansaray Otel’de gerçekleştirildi.

Birlik Başkanı ve Başkan vekillerinin, Birlik Katip Üyelerinin, Birlik Encümen Üyelerinin ve Birlik Plan ve Bütçe Komisyon üyelerinin seçiminin yapıldığı Sağlıklı Kentler Birliği 31. Olağan Meclis Toplantısı’na Gölcük Belediye BaşkanıAli Yıldırım Sezer, Gölcük Kent Konseyi Başkanı Metin Şentürk, Sağlıklı Kentler Birliği Üyesi, Meclis Başkan vekili Kadir Özdemir, Başkan Yardımcısı Şevket Kaba ile birlikte katılım sağladı. Yapılan seçimler sonrasında Başkanlığa Bursa Büyükşehir Belediye Başkanı Alinur Adatepe Sağlıklı Kentler Birliği Başkanlığına seçilirken, Gölcük Belediye Başkanı Ali Yıldırım Sezer başkan vekilliğine seçildi.

“DAHA SAĞLIKLI VE GELİŞMİŞ BİR KENT”

Gölcük Belediye Başkanı Ali Yıldırım Sezer seçimler sonrasında yaptığı açıklamada, “Sürdürülebilir Kalkınma” ile “Sürdürülebilir Kentler Yaratmak” için, “Sağlıklı Kentler” Hareketinin Türkiye’de gelişebilmesini, benimsenmesi ve uygulanabilmesini sağlamak vizyonuyla kurulan Türkiye Sağlıklı Kentler Birliği’nde Gölcük Belediyesi olarak aktif bir şekilde yer almayı önemsiyoruz. Gölcük hem nüfusu, hem jeopolitik özellikleriyle ülkemiz için önemli ilçeler arasında yer almaktadır. İlçemizin gelişiminde bu tarz birliklerden güç ve deneyim kazanarak yeni projelerle hemşehrilerimize daha sağlıklı ve gelişmiş kent sunma gayreti içinde olacağız. Bu düşünceden yola çıkarak Türkiye Sağlıklı Kentler Birliği 31.Meclis Toplantısı’nda yapılan seçimlerinde aldığımız görev hayırlı uğurlu olsun. İlçemizi her platformda en iyi şekilde temsil etmeyi sürdüreceğiz” dedi.    

18 Haz 2019 - 14:27 - Güncel


göndermek için kutuyu işaretleyin

Yorum yazarak Kocaeli Koz Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan Kocaeli Koz hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.

Haber ajansları tarafından servis edilen tüm haberler Kocaeli Koz editörlerinin hiçbir editöryel müdahalesi olmadan, ajans kanallarından geldiği şekliyle yayınlanmaktadır. Sitemize ajanslar üzerinden aktarılan haberlerin hukuki muhatabı Kocaeli Koz değil haberi geçen ajanstır.