Başkan Özlü iftarda muhtarlarla buluştu: “Hep birlikte uyum içinde yöneteceğiz”

Başiskele Belediye Başkanı Yasin Özlü, muhtarlarla yaptığı iftar programında yaptığı konuşmada, Başiskele’yi hep birlikte uyum içinde tevazu, samimiyet ve gayret ile yöneteceklerini söyledi.

Başkan Yasin Özlü, ilçe protokolü ve mahalle muhtarlarıyla iftar programında bir araya geldi. Başiskele Muhtarlar Dernek Başkanı İlhan Altıntaş’ın Paşadağ Alabalık Tesisleri’nde düzenlediği iftar programına Başiskele Belediye Başkanı Yasin Özlü, Başiskele Kaymakamı Atilla Kantay, ilçe protokolü ve muhtarlar katıldı.

Programda ilk konuşmayı Başiskele Muhtarlar Dernek Başkanı İlhan Altıntaş yaptı.  Altıntaş, “Öncelikle tüm protokol ve muhtar arkadaşlarımızın Ramazan-ı Şerifi’nin hayırlı olmasını temenni ediyorum. Eski dönemde bizlerle birlikte Başiskele’mize hizmet veren muhtar arkadaşlarıma kentimize, mahallelerimize katkılarından dolayı teşekkür, yeni muhtar arkadaşlarımızı da tebrik eder, hayırlı bir dönem dilerim. Bugün tanışma, kaynaşma iftar davetimize icabet eden Başkanımız Yasin Özlü ve Kaymakamımız Atilla Kantay’a da teşekkür ediyor yeni dönemde de hep birlikte uyum içerisinde çalışmaya devam etmenin heyecanı içinde olduğumuzu belirtmek istiyorum.” dedi.

“BAŞİSKELE İÇİN BİRLİKTE ÇALIŞMAYA DEVAM”

Başiskele Kaymakamı Atilla Kantay da yaptığı konuşmada, “Başiskele için geçtiğimiz dönemde de bizlerle hizmet veren tüm muhtar arkadaşlarımıza teşekkür eder ve onlarla birlikte yakaladığımız birlik, beraberlik ve uyumun yeni dönemde göreve seçilen muhtarlarımızla da devam edeceğini temenni eder. Bu duygularla tüm yeni muhtarlarımızı tebrik ediyor ve bu organizasyonu düzenleyen muhtarlar dernek başkanım İlhan Altıntaş’a ve katılım sağlayan tüm muhtarlarımıza, Belediye Başkanımız Yasin Özlü’ye teşekkür eder, hayırlı Ramazanlar dilerim” dedi.

 “DAHA GÜZEL BAŞİSKELE İÇİN HEP BİRLİKTE ÇALIŞACAĞIZ”

Sıcak ve samimi bir ortamda geçen iftar programında bir konuşma yapan Başkan Yasin Özlü, birlik ve beraberlik mesajı verirken “Başiskelemizi hep birlikte uyum içinde çalışarak daha güzel, daha yaşanabilir bir kent haline getireceğiz.Yeni bir döneme başladık. Burada tecrübeli muhtar arkadaşlarımız, abilerimiz var. Yeni seçilen muhtarlarımız var. Bu yeni dönemin hepimiz için hayırlı olmasını diliyorum. Hepimiz için başarılı bir süreç geçirmemizi temenni ediyorum. Hep birlikte tevazu, samimiyet ve gayret ile çok çalışacağımız bir döneme giriyoruz. Allah’ın izniyle Başiskelemizi geleceğimiz ve 2023 hedefimizdeki Güçlü Türkiye için hep birlikte uyum içinde çalışarak yöneteceğiz ve ilçemizi layık olduğu en güzel yere taşıyacağız.” diye konuştu.

16 May 2019 - 12:28 - Güncel


göndermek için kutuyu işaretleyin

Yorum yazarak Kocaeli Koz Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan Kocaeli Koz hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.

Haber ajansları tarafından servis edilen tüm haberler Kocaeli Koz editörlerinin hiçbir editöryel müdahalesi olmadan, ajans kanallarından geldiği şekliyle yayınlanmaktadır. Sitemize ajanslar üzerinden aktarılan haberlerin hukuki muhatabı Kocaeli Koz değil haberi geçen ajanstır.