Başiskele’ye yeni parke yolları

Başiskele Belediyesi, imarlı yapılaşmanın ve konutlaşmanın hızla arttığı bölgelerde yeni yollar açmaya devam ederken, alt yapısı biten yolları kilitli parke taşlarıyla kaplayarak vatandaşların hizmetine sunuyor.

Başiskele Belediyesi Fen İşleri Müdürlüğü ekipleri, Başiskeleliler'in istekleri doğrultusunda çalışmalarını tüm hızıyla sürdürüyor. Başiskele Belediye Başkanı Yasin Özlü'nün de yakından takip ettiği çalışmalarla ilçeye modern ve estetik bir görünüm kazandırılarak vatandaş için daha yaşanabilir bir Başiskele hedefleniyor.

Günden güne büyüyen, gelişen ve modernleşen bir kent haline gelen Başiskele’de ekipler, kilitli parke yol çalışmalarını ara vermeden devam ediyor. Başiskeliler'in ihtiyaçlarına ve önceliklerine göre yapılan çalışmalar kapsamında bazı sokaklar kilitli parke taşlarıyla kaplanıyor.

Parke yol yapım çalışmalarını ekipler Yeniköy Merkez Mahallesi Öz Sokak ve Kılıçarslan Mahallesi Küpeli Sokak’ta parke yol yapım çalışmaları yapıyor.

16 Nis 2019 - 09:37 - Güncel


göndermek için kutuyu işaretleyin

Yorum yazarak Kocaeli Koz Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan Kocaeli Koz hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.

Haber ajansları tarafından servis edilen tüm haberler Kocaeli Koz editörlerinin hiçbir editöryel müdahalesi olmadan, ajans kanallarından geldiği şekliyle yayınlanmaktadır. Sitemize ajanslar üzerinden aktarılan haberlerin hukuki muhatabı Kocaeli Koz değil haberi geçen ajanstır.