Başiskele’de İhtiyaç Sahiplerine Yakacak Desteği

Başiskele Belediyesi, ilçe genelinde ihtiyaç sahibi ailelere yakacak desteği sağlıyor.

Başiskele Belediyesi Park ve Bahçeler Müdürlüğü’ne bağlı ekipler, her yıl olduğu gibi bu yıl da yol kenarları ve yeşil alanlardaki ağaçların budamalarından elde edilen odunları dar gelirli ihtiyaç sahibi ailelere yakacak olarak dağıtıyor. “Sosyal

Belediyecilik” ile “Gönül Belediyeciliği”ni harmanlayarak Başiskeleliler’e “Görevden Değil, Gönülden Hizmet” eden Başiskele Belediyesi, örnek uygulamaya devam ediyor. Başiskele ilçesi sınırları içinde yer alan yeşillik alanlar, yol kenarları, park ve bahçelerde budaması yapılan ve kuruyan ağaçlardan elde edilen odunlar, kış aylarında ısınma problemi yaşayan kişilere yakacak desteği olarak dağıtılıyor. Kişilerin rencide olmamasına özen gösteren belediye ekipleri, yakacak yardımlarını gizlice dar gelirli ailelere teslim ediyor.

18 Ara 2019 - 14:25 - Güncel


göndermek için kutuyu işaretleyin

Yorum yazarak Kocaeli Koz Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan Kocaeli Koz hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.

Haber ajansları tarafından servis edilen tüm haberler Kocaeli Koz editörlerinin hiçbir editöryel müdahalesi olmadan, ajans kanallarından geldiği şekliyle yayınlanmaktadır. Sitemize ajanslar üzerinden aktarılan haberlerin hukuki muhatabı Kocaeli Koz değil haberi geçen ajanstır.