Başiskele'de sevgi dolu bayramlaşma

Başiskele Belediye Başkanı Hüseyin Ayaz'ın ev sahipliğinde Belediye Hizmet Binası Bahçesi’nde düzenlenen 19. Geleneksel Bayramlaşma programı tam bir bayram havasında geçti.

Başiskele'de sevgi dolu bayramlaşma
Başiskele'de sevgi dolu bayramlaşma
+1
Haber albümü için resme tıklayın

Ramazan Bayramının 1. Gününde yapılan kent bayramlaşmasına vatandaşlar aileleriyle birlikte katıldı. Sevgi selinin yaşandığı bayramlaşma programında Başkan Hüseyin Ayaz’ı yalnız bırakmayan genç yaşlı herkes birbirinden helallik aldı, iyi niyetlerini dile getirdi.

Kocaeli Milletvekili Mehmet Akif Yılmaz, Ak Parti Başiskele İlçe Başkan Vekili Mustafa Koral ve ilçe yönetimi, Başiskele ilçe protokolü, kamu kurum ve kuruluşlarının yetkilileri, meclis üyeleri, sivil toplum kuruluşları, muhtarlar, belediye personeli, sendika temsilcileri ve çok sayıda vatandaşın katıldığı bayramlaşma programına katılım oldukça yoğundu. Programa katılan vatandaşlar yine belediye başkanı Hüseyin Ayaz’a sahip çıkarak birlik ve beraberliğini gösterdi.

Sıcak ve güneşli bir havaya karşılık uzun kuyrukların oluştuğu bayramlaşma programında Başiskele Belediye Başkanı Hüseyin Ayaz, Kocaeli Milletvekili Mehmet Akif Yılmaz ve protokol üyeleri vatandaşların bayramını tek tek tebrik etti. Başkan Hüseyin Ayaz " İlçemizde hizmet dolu huzurlu bir ramazan ayını geride bıraktık. Tüm kentimizin ve İslam âleminin mübarek Ramazan Bayramını kutluyorum” dedi. Bayramlaşmanın ardından katılım sağlayan vatandaşlara ikramlarda bulunularak hediyeleri verildi.

#

15 Haz 2018 - 14:54 - Güncel


göndermek için kutuyu işaretleyin

Yorum yazarak Kocaeli Koz Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan Kocaeli Koz hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.

Haber ajansları tarafından servis edilen tüm haberler Kocaeli Koz editörlerinin hiçbir editöryel müdahalesi olmadan, ajans kanallarından geldiği şekliyle yayınlanmaktadır. Sitemize ajanslar üzerinden aktarılan haberlerin hukuki muhatabı Kocaeli Koz değil haberi geçen ajanstır.