Barlar Sokağı polis ablukasında

Barlar sokağı çevik kuvvet polisinin de eşliğinde mercek altına alındı. Çok sayıda umuma açık mekan denetlenirken onlarca kişi sorgulandı

Barlar Sokağı polis ablukasında
Barlar Sokağı polis ablukasında
Haber albümü için resme tıklayın

Polis Barlar Sokağını abluka altına aldı. Geçtiğimiz günlerde bir polis memuru sokakta demir çubuklarla feci şekilde darp edilmişti. Olayın ardından 2 kişi tutuklanarak cezaevine gönderilmişti. Polis geç kalınmış bir uygulamayı hayata geçirerek Barlar Sokağını adeta abluka altına aldı.

Dün gece çok sayıda polisin katıldığı uygulamada umuma açık işletmeler denetlendi, onlarca kişi sorgulandı. Polis Barlar Sokağında kuş uçurtmamak için her gece uygulama yapıyor.

Geçtiğimiz yıllarda barlar sokağı üzerinde cinayetler işlenmiş, eğlenmeye gelen vatandaşlar darp edilmiş ve yaşanan bu olumsuzluklara rağmen yerel yönetimler bir adım atmamıştı. Şehrin göbeğinde ucube olarak duran barlar sokağı ile ilgili yerel yönetimlerin yılladır çözüm bulamamasının faturasını sokağa eğlenmeye gelen vatandaş ödüyor.

16 Ara 2017 - 12:57 - Güncel


göndermek için kutuyu işaretleyin

Yorum yazarak Kocaeli Koz Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan Kocaeli Koz hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.

Haber ajansları tarafından servis edilen tüm haberler Kocaeli Koz editörlerinin hiçbir editöryel müdahalesi olmadan, ajans kanallarından geldiği şekliyle yayınlanmaktadır. Sitemize ajanslar üzerinden aktarılan haberlerin hukuki muhatabı Kocaeli Koz değil haberi geçen ajanstır.

01

Kamil - Asalak sokağı bedavıcalar kolpacılar izmitin tüm serserileri orda kaldırsınlar çarşının içinden

Yanıtla . 0Beğen . 0Beğenme 16 Aralık 12:57