Barınma Merkezi yenilendi

Büyükşehir Belediyesi bünyesinde hizmet veren Barınma, Konaklama ve Sosyal Yardım Merkezi yenilenerek hizmete açıldı

Kocaeli Büyükşehir Belediyesi Sağlık ve Sosyal Hizmetler Dairesi Başkanlığına bağlı, Barınma Konaklama ve Sosyal Yardım Merkezi yenileme çalışmalarının akabinde hizmete açıldı. Barınma, Konaklama ve Sosyal Yardım Merkezi Kimsesiz, yardıma muhtaç, il dışı hasta refakatçileri ve tedavi gören hasta vatandaşların konaklaması amacıyla Büyükşehir Belediyesi tarafından faaliyet gösteriyor. Merkez, Büyükşehir Belediyesi tarafından yapılan yenileme çalışmalarıyla kapasitesi yükseltildi ve daha modern bir hale getirildi.     

KAPASİTE ARTTIRILDI Barınma, Konaklama ve Sosyal Yardım Merkezi gerçekleştirilen tadilat çalışmaları öncesinde 17 oda ile hizmet veriyordu. Oda sayısının 17’den 23’e çıkarıldığı merkeze, 1 erkek odası, 2 kadın odası ve 3 hasta ve refakatçi odası olmak üzere toplam 6 oda ve 16 yatak ilave edildi. Gerçekleştirilen bu yenileme çalışmalarıyla merkezin kapasitesi arttırılarak, vatandaşlara daha kaliteli hizmet verilmeye başlandı.

GÜVENLİK SEVİYESİ YÜKSELTİLDİ Barınma, Konaklama ve Sosyal Yardım Merkezi’nde gerçekleştirilen yenileme çalışmalarıyla güvenlik acısında da çalışmalar yapıldı. Merkezin giriş ve çıkışlarındaki turnikelere, yüz tanıma sistemi yerleştirildi. Böylelikle bina içerisinde, kaç misafirin olduğu ve hangi saatlerde giriş çıkış yaptıkları görüntülenebiliyor. Yüz tanıma sistemi aynı zamanda tüm oda girişlerine yerleştirilerek, odaya sadece ilgili kişilerin giriş çıkışı sağlanmış oldu. Bu güvenlik çalışmalarıyla binaya izinsiz giriş çıkışlar önlenerek, güvenlik arzu edilen seviyeye yükseltildi.

ODALAR DAHA MODERN HALA GETİRİLDİ Merkezde yenileme çalışmaları sonrasında hasta, refakatçi ve diğer misafirler için odalar daha kullanışlı ve daha donanımlı hale getirildi. Tüm odalarda standart olarak televizyon, mini buzdolabı, wc-banyo, giysi dolabı, telefon ve bazalı yataklar eklendi. Merkezde hasta ve refakatçileri için 11 oda tasarlandı. Yüz tanıma sistemiyle hasta ve refakatçilerinin odalara girişleri de kolaylaştırıldı.

7/24 ÜCRETSİZ HİZMET Barınma, Konaklama ve Sosyal Yardım Merkezi’nde kalan ihtiyaç sahibi vatandaşlar, yılın 365 günü 24 saat verilen hizmetlerden ücretsiz olarak yararlanıyor. Barınma, Konaklama ve Sosyal Yardım Merkezi Yeni Mahalle Mehtap Sokak No:11 Kuruçeşme-İZMİT/KOCAELİ adresinde hizmet veriyor. Merkezle ilgili  44 11 41 çağrı merkezi ya da 0 262 226 87 96 - 324 90 60 telefon numaralarından bilgi alınabiliyor.

#

27 Kas 2017 - 11:56 - Güncel


göndermek için kutuyu işaretleyin

Yorum yazarak Kocaeli Koz Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan Kocaeli Koz hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.

Haber ajansları tarafından servis edilen tüm haberler Kocaeli Koz editörlerinin hiçbir editöryel müdahalesi olmadan, ajans kanallarından geldiği şekliyle yayınlanmaktadır. Sitemize ajanslar üzerinden aktarılan haberlerin hukuki muhatabı Kocaeli Koz değil haberi geçen ajanstır.