Baldızını tacizden yargılandı beraat etti!

Eşinin kız kardeşini taciz ettiği iddiası ile yargılanan şahıs beraat etti.

Baldızını tacizden yargılandı beraat etti!
Haber albümü için resme tıklayın

Kocaeli’de yine çok ilginç bir taciz davası görüldü. Bu kez bir kişi, eşinin kız kardeşini taciz ettiği iddiası ile yargılandı. Kocaeli 3.Ağır Ceza Mahkemesinde sanık E.G., eşinin kız kardeşi olan mağdur E.Y.’ye karşı “Çocuğun cinsel istismarı” suçundan hakim karşısına çıktı. Duruşmaya mağdur E.Y., taciz iddiası ile yargılanan E.G. katıldı.

“ABLANI SEVMİYORUM, SENİ SEVİYORUM”

Duruşmada ifade veren mağdur E.Y.; “Yaklaşık 2 sene önce bu olay oldu. Sanık ben liseye giderken sabahları beni okula götürüyordu. Orada bana, ‘ben ablanı sevmiyorum, seni seviyorum’ diyordu. Bir keresinde okula gitmeyerek onunla kahvaltıya gittim. Popoma ve bacaklarıma dokundu beni öptü. Bu konuda ayrıntılı şekilde olanları anlattım tekrarlayacak bir şeyim yok. Yalan atmadım doğruyu söyledim. Ablama söyledim ama bana inanmamıştı. Sanığın bana yolladığı, ‘Seni çok seviyorum çok özlüyorum’ mesajlarını ablama göstererek, ‘bana inanmıyorsun bak senin kocan bana ne mesaj gönderdi’ demiştim. Mesaj telefonumda durmuyor sildim. Şikayetçiyim davaya katılmak istiyorum.” dedi.

“350-400 TL HESAP VERDİM” 

Duruşmada kendini savunana sanık E.G., E.Y.’nin yalan söylediğin savundu. Sanık E.G.; “Bu kız yalan söylüyor. Bana attığı SMS ve ses kayıtları telefonumda duruyor. 1 aydır bana sürekli mesaj atıyor. 2-3 gündür mağdur E.Y. kafelere gidiyor yiyip içiyor devamında bana, ‘gel hesabı öde ben mahkemeye gelip doğrularını anlatacağım’ diyor. İki üç gündür 350-400 TL hesap verdim. Anamı ağlattı bu kız benim” diye kendini savundu. Sanık telefondan mağdurun kendisine attığı mini etekli fotoğrafları mahkeme başkanına telefonunu vererek gösterdi.

“BERAAT ETTİ”

Mahkeme heyeti sanık E.G.’nin iddialarını mağdur E.Y.’ye sordu. Mağdur E.Y.; “Sanığın hesabı ödediği doğrudur. Ben ona senin hesabı ödemen karşılığında ifade değiştireceğim diye bir şey söylemedim. Sanık bana, ‘ben senin için ablandan boşanacağım’ dedi. Allah için bunu söylediğini itiraf etsin” şeklinde sanığın söylediklerine cevap verdi. Mahkeme heyeti dosyanın gelmiş olduğu aşama ve mevcut delillerin durumu sebebiyle sanık E.G.’nin davadan beraatine karar verdi.

#

27 Şub 2020 - 11:35 - Güncel


göndermek için kutuyu işaretleyin

Yorum yazarak Kocaeli Koz Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan Kocaeli Koz hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.

Haber ajansları tarafından servis edilen tüm haberler Kocaeli Koz editörlerinin hiçbir editöryel müdahalesi olmadan, ajans kanallarından geldiği şekliyle yayınlanmaktadır. Sitemize ajanslar üzerinden aktarılan haberlerin hukuki muhatabı Kocaeli Koz değil haberi geçen ajanstır.