Bahçeli’nin Kılıçdaroğlu açıklaması Kocaeli’de istifa getirdi!

MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli’nin, CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu’na saldırıya yönelik açıklaması, Kocaeli’de istifa getirdi

Şehit cenazesinde CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu’na yönelik çirkin saldırı sonrası açıklama yapan MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli, “Sen ne yaptın da yumruk attıracak hale getirdin?” sözleri tepki topladı. Bahçeli’nin bu açıklaması sonrası MHP üyesi Kocaelili esnaf, e-devlet üzerinden MHP’den istifa etti. Erdem istifasını sosyal medyadan da görüntüsüyle paylaşarak sitem dolu bir mesaj yayımladı.

Erdem, şunları söyledi: “Ekte de görüleceği üzere 2003 yılından beri Milliyetçi Hareket Partisi (MHP)' nin üyesiyim. Bu tarih, kağıt üzerine atılan bir imzanın Devlet kademesinde kayıt altına alınmasından ibaretti. Ondan öncesi de vardı. Son üç yıldır Sn. Genel Başkan Devlet Bahçeli’nin yaptığı siyasi politikaları ne anlayabildim, ne savunabildim. Hele ki bugün Sn. Kemal Kılıçdaroğlu’na yapılan saldırıdan sonra "Sen ne yaptın da yumruk attıracak hale getirdin" mealindeki beyanı bardağı taşıran son damla olmuştur benim için. Bugün itibari ile Milliyetçi Hareket Partisi (MHP)’nden istifa ettiğimi bu platformdan beni tanıyanlara beyan ederim. Benim istifam elbette ki Sn. Genel Başkan’ın da dediği gibi ‘Yel kayadan toz alır’ felsefesi ile bakacak olursak ‘yok’ hükmündedir. Lakin Nemrut’u da burnundan giren bir sinek öldürmüştür.”

22 Nis 2019 - 14:55 - Güncel


göndermek için kutuyu işaretleyin

Yorum yazarak Kocaeli Koz Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan Kocaeli Koz hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.

Haber ajansları tarafından servis edilen tüm haberler Kocaeli Koz editörlerinin hiçbir editöryel müdahalesi olmadan, ajans kanallarından geldiği şekliyle yayınlanmaktadır. Sitemize ajanslar üzerinden aktarılan haberlerin hukuki muhatabı Kocaeli Koz değil haberi geçen ajanstır.