Bahçe, çalılık, işyeri, otomobil, kamyon… Ellerinde ne varsa satıyorlar!

Kocaeli Çevre ve Şehircilik Müdürlüğü adeta her şeyini satışa çıkardı. Çok sayıda taşınır ve taşınmaz ihale yoluyla satılacak.

Kocaeli’de satış deyince akla ilk belediyeler geliyor ama çeşitli kamu kurumları da ellerinde ne var ne yok satıyor. Onlardan biride Kocaeli Çevre ve Şehircilik Müdürlüğü…

Kocaeli Çevre ve Şehircilik Müdürlüğü, elinde bulunan çok sayıda taşınır ve taşınmazı ihale yoluyla satacak. Verilen ilana göre, Kocaeli Çevre ve Şehircilik Müdürlüğü, arsa, işyeri, otomobil, kamyon gibi ne var neyi yok satıyor.

9,10,11 Nisan günleri yapılacak olan ihalelerde, 7 arsa, 32 işyeri ve çeşitli model ve tiplerde 15 aracı ihale ile satacak.

Satışa çıkan taşınır ve taşınmazın listesi için tıklayın

   

26 Mar 2019 - 10:12 - Güncel


göndermek için kutuyu işaretleyin

Yorum yazarak Kocaeli Koz Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan Kocaeli Koz hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.

Haber ajansları tarafından servis edilen tüm haberler Kocaeli Koz editörlerinin hiçbir editöryel müdahalesi olmadan, ajans kanallarından geldiği şekliyle yayınlanmaktadır. Sitemize ajanslar üzerinden aktarılan haberlerin hukuki muhatabı Kocaeli Koz değil haberi geçen ajanstır.