Aynı yurtta kaldığı kız arkadaşlarına... Kız yetiştirme yurdunda istismar!

Kocaeli'de bulunan bir koruma yurdunda yaşanan cinsel istismar olayıyla ilgili dava bugün görüldü

Kocaeli Çocuk Destek Merkezi'nde yaşanan çocuğun nitelikli cinsel istismarı ile ilgili dava bugün 3. Ağır Ceza Mahkemesi'nde görüldü. İddiaya göre yurtta kalan iki kız çocuğu yine aynı yurtta kalan bir kız tarafından cinsel istismara uğradı.

Cinsel istismar suçundan yargılanan D.B., tutuklu olduğu için telekonferans yoluyla duruşmaya katıldı. Şahıs, "Mağdur olarak ifade edilen şahısları yurttan tanıyorum. Bahsedilen suçlamaları kabul etmiyorum. Bizim katlarımızda iki görevli bulunuyor. Böyle bir şeyin yaşanması halinde cinsel istismara uğradığı iddia edilen şahıslar neden ses çıkarmasın? Üzerime atılan suçlamayı kabul etmiyorum" dedi. Mahkeme heyeti, dosyadaki eksiklerin giderilmesi için davayı ileri bir tarihe erteledi.

26 Mar 2019 - 12:16 - Güncel


göndermek için kutuyu işaretleyin

Yorum yazarak Kocaeli Koz Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan Kocaeli Koz hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.

Haber ajansları tarafından servis edilen tüm haberler Kocaeli Koz editörlerinin hiçbir editöryel müdahalesi olmadan, ajans kanallarından geldiği şekliyle yayınlanmaktadır. Sitemize ajanslar üzerinden aktarılan haberlerin hukuki muhatabı Kocaeli Koz değil haberi geçen ajanstır.