Ayaz: "Mağdur edildiğim algısı yaratıyorlar"

Başiskele Belediye Başkanı Hüseyin Ayaz, Başiskele halkıyla 10 yıldır gönül bağı kurduklarını ifade ederek, “Başiskeleli hemşehrilerim yapmış olduğumuz hizmetlerden dolayı bize en büyük teşekkürü ederek, her seçimde Kocaeli'de AK Parti sancağını en yukarıda taşımamıza vesile olmuşlardır.” dedi.

Başiskele'de açılış coşkusu kaldığı yerden devam ediyor. Başiskele'nin her bir mahallesine ayrı bir önem veren ve her mahalleye eşit ve adaletli hizmetler götüren Başkan Hüseyin Ayaz, Doğantepe Mahallesi'nde yaşayan komşularının istekleri doğrultusunda yeni bir park ve dinlenme alanı oluşturdu. Doğantepe Mahallesi Cumhuriyet Caddesi üzerinde oluşturulan Doğantepe Parkı, yağışlı ve soğuk havaya rağmen yoğun bir katılımla açıldı.

Doğantepe Parkı açılışına, Belediye Başkanı Hüseyin Ayaz, AK Parti Başiskele Belediye Başkan Adayı Yasin  Özlü, AK Parti Başiskele İlçe Başkanı Mustafa Koral ve yönetimi, meclis üyeleri, muhtarlar ve çok sayıda vatandaş katıldı.

Açılış programında ilk kürsüye çıkan Doğantepe Mahallesi Muhtarı Mithat Öztürk, kısa bir konuşma yaparak Başkan Hüseyin Ayaz'a Doğantepe Mahallesi'ne ve Başiskele'ye yapmış olduğu hizmetler dolayısıyla teşekkür etti.

Daha sonra kürsüye çıkan Başiskele Belediye Başkanı Hüseyin Ayaz, görev aldığı 10 yılı değerlendirdi.

Doğantepe Mahallesi'nin gönlünde farklı bir yeri olduğunu ifade eden Başkan Ayaz, “2009'dan beri yapmış olduğumuz çalışmalarla da Doğantepeli hemşehrilerime bunu hakkıyla göstermeye çalıştık.” diye konuştu. Başkan Ayaz yaptığı konuşmada, görev süresi boyunca eksik ve kusurlarından dolayı Başiskeleli tüm hemşehrilerinden de helallik istedi.

“GÖNÜLLERİ BİRLEŞTİRDİĞİMİZ HALKIMIZLA BAŞİSKELE'MİZİ YÖNETTİK”

Başiskele'yi 10 yıllık süreçte Kocaeli'nin her ilçesinden gıpta ile seyredilen, beğeni ile takip edilen bir konuma getirdiklerini vurgulayan Başkan Ayaz sözlerini şöyle sürdürdü:

“10 yıllık süre içerisinde Allah şahittir ki, 10 dakika bile şöyle biraz keyif yapsak da Başiskele'yi bir kenara bıraksak demedik. 10 yılımızı meclis üyesi arkadaşlarımızla, teşkilatımızla, halkımızla bugün nereye hizmet ederiz, nereye taş üstünde taş koyabiliriz, nerede bir santim daha iş yapabiliriz düşüncesiyle Kocaeli'de yeni kurulmuş Başiskele'yi adeta hissedilen, farkedilen, görünürlüğünü artıran bir ilçe haline getirdik. Kocaeli'nin her ilçesinden Başiskele gıpta edilen, beğeni ile takip edilen bir konuma geldi. Bunu tek başına Hüseyin Ayaz'ın yapması mümkün değil. Bu keramet tek başımıza, bizden değil. Bu keramet gönülleri birleştirdiğimiz Başiskele halkıyla beraber onları temsil eden muhtarlarımızla meclis üyelerimizle beraber, bu davaya baş koymuş gönlünü koymuş hiçbir maddi beklentisi olmaksızın bizimle çalışan teşkilat mensuplarıyla beraber gerçekleşmiştir.”

“BAŞİSKELE HALKI BİZE 10 YILDIR TEŞEKKÜR ETTİ”

Başkan Hüseyin Ayaz, 7 Yıldızlı Kent Başiskele'de her seçimde AK Parti'nin zirvede olduğunu ifade ederek, “Bu başarı her birimizin başarısıdır ve bu başarının karşılığında da Başiskele halkı her seçimde bizi 1 numara yaparak, her seçimde bizi en ön sıraya oturtarak teşekkür etmiştir. Şimdi birileri bu teşekkür algısını farklı bir şekilde yapmak, sanki Hüseyin Ayaz mağdur edilmiştir algısı oluşturmak için çaba harcıyorlar. Allah benim alnıma yazmış olsaydı bunu hiç kimse engelleyemezdi.” dedi.

“10 YIL BOYUNCA HALKIMIZLA GÖNÜL BAĞLARI KURDUK”

Gönül Belediyeciliği'ne atıfta bulunan Başkan Ayaz, sözlerine şöyle devam etti:

“Bizim üzerimize düşen görev süresi içerisinde davamıza yakışır, halkımızın beklentilerini karşılayacak şekilde çalışmaktır. Biz de 10 yıl boyunca bunu yapmaya çalıştık. Gönül bağları kurduk, dostluklar kurduk, kardeş olduk, evlat olduk ve bu sayede elhamdulillah Başiskele'de en iyi seviyedeyiz.

“BAŞİSKELELİLER DAVALARINA BAĞLIDIRLAR”

“Başka birilerinin çıkıp da farklı bir şekilde oy avcılığına bürünmesine Başiskele halkı müsaade etmez. Bunların böyle konuşmaları Başiskele halkının aklıyla dalga geçmek olur. Başiskeleliler akıllı, zeki insanlardır. Neyi, ne zaman, nasıl seçeceklerini, kimin buna layık olup olmadığını çok iyi bilirler. Dolayısıyla Başiskeleliler aynı zamanda dava insanıdırlar. Başiskeleliler davalarına ihanet etmezler ve bu davanın sancaktarlığını da bugüne kadar Kocaeli'de en güzel şekilde yapmışlardır.”

“5 BELDEYİ AYNI DUYGU BİRLİĞİNDE TOPLADIK”

“2009 yılında başladığımız yolculuğumuzda muhtar arkadaşlarımızla beraber Başiskele'nin tüzel kişiliğini il önce Başiskele halkıyla paylaşmak ve 5 beldenin oluşumundan müteşekkir olan ilçesini Kocaeli'de görünür hale getirmek ve aynı zamanda Başiskele'de bütün insanların Doğantepe'den Sepetlipınar'a kadar Ovacık'tan Karşıyaka'ya kadar bütün komşularımızın aynı duygu birliğinde olmasını sağlamak. Bunu tek başına bizim yapmamız mümkün değil. Bunu hep birlikte biz başardık.

Hüseyin Ayaz bundan sonraki süreçte de Doğantepe halkının yanında, bir evlat, bir kardeş olarak burada olmaya devam edecek. Hüseyin Ayaz, Doğantepe Spor'un da Başiskele'deki diğer spor kulüplerinin de destekçi olmaya, Başiskeleli komşularının yanında bir abi, bir kardeş, bir evlat olmaya devam edecek. Sakın bizi yok olarak herhangi bir hesap içerisine girmesinler. Yoksa varlığımız onları incitir.” 

Konuşmaların ardından açılış kurdelesi kesilerek Doğantepe Parkı vatandaşların hizmetine açıldı.

TOPLAMDA 1800 METREKARELİK SOSYAL YAŞAM ALANI

Başiskele Belediyesi tarafından Doğantepe Mahallesi Cumhuriyet Caddesi üzerinde toplam 1800 metrekare alanda hizmete açılan Doğantepe Parkı çocuklar ve yetişkinler için yeni bir sosyal yaşam alanı oldu. Çocukların sağlıklı ve güvenli bir şekilde oyun oynarken yetişkinlerin de kullanabileceği parkta oyun alanları, çok amaçlı ahşap bina, kameriye ve piknik masaları bulunuyor.

10 Şub 2019 - 14:19 - Güncel


göndermek için kutuyu işaretleyin

Yorum yazarak Kocaeli Koz Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan Kocaeli Koz hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.

Haber ajansları tarafından servis edilen tüm haberler Kocaeli Koz editörlerinin hiçbir editöryel müdahalesi olmadan, ajans kanallarından geldiği şekliyle yayınlanmaktadır. Sitemize ajanslar üzerinden aktarılan haberlerin hukuki muhatabı Kocaeli Koz değil haberi geçen ajanstır.