Av için gittiği ormanda ölü bulundu!

Kandıra Avcılar Derneği Başkanı İsmail Açıkgöz av için gittiği Ankara Nallıhan'da, ormanlık alanda ölü olarak bulundu.

Kandıra'dan avcı arkadaşları ile birlikte av için Ankara Nallıhan beldesine giden Kandıra Avcılar Derneği Başkanı İsmail Açıkgöz (54) dün akşam saatlerinde ormanlık ve kayalık alanda arkadaşlarından ayrıldı. Kendisinden bir daha haber alınamaması üzerine arkadaşları tarafından jandarmaya haber verildi.

İsmail Açıkgöz arkadaşları ve jandarma tarafından yapılan arama çalışması sonucu sabah saatlerinde kayalık alanda bulundu. Açıkgöz'ün hayatını kaybettiği belirlendi. Açıkgöz'ün kayalıklardan düşerek hayatını kaybettiği öğrenildi.

Kandıra'nın yakından tanıdığı sevilen isimlerden ve geçmiş dönemlerde CHP ilçe yönetiminde de görev yapan İsmail Açıkgözün ani ölümü sevenlerini yasa boğdu.

15 Eki 2018 - 15:06 - Güncel


göndermek için kutuyu işaretleyin

Yorum yazarak Kocaeli Koz Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan Kocaeli Koz hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.

Haber ajansları tarafından servis edilen tüm haberler Kocaeli Koz editörlerinin hiçbir editöryel müdahalesi olmadan, ajans kanallarından geldiği şekliyle yayınlanmaktadır. Sitemize ajanslar üzerinden aktarılan haberlerin hukuki muhatabı Kocaeli Koz değil haberi geçen ajanstır.