Atatürk'e hakaret eden o AKP'liyi hatırladınız mı? Yine başkan oldu!

Geçtiğimiz yıl sosyal medya hesabından Atatürk’e hakaret eden AKP Derince İlçe Gençlik Kolları Başkanı Tanju Yılmaz, tek adaylı kongrede yeniden başkanlık görevine getirildi

Derince Zübeyde Hanım Kültür Merkezi’nde gerçekleştirilen AKP Derince İlçe Gençlik Kolları’nın 5. olağan kongresinde tek aday olan Tanju Yılmaz yeniden başkanlık görevine getirildi. Kongreye AKP Kocaeli Milletvekili Zeki Aygün, Derince Belediye Başkanı Ali Haydar Bulut, AKP İlçe Başkanı İbrahim Şirin, AKP İlçe Kadın Kolları Başkanı Züleyha Uslu, AKP İl Gençlik Kolları Başkanı Emre Kahraman, İlçe Gençlik Kolları Başkanı Tanju Yılmaz, il ve ilçe yönetim kurulu üyeleri, belediye meclis üyeleri, gençlik ve kadın kolları yöneticileri ile parti mensupları katılım gösterdi.

Genel kurulda yeniden göreve seçilen Tanju Yılmaz yaptığı konuşmada İlçe Gençlik Kolları olarak çalışmalara aralıksız devam edeceklerini belirterek “AK Gençlik olarak yine her alanda çalışmalarımızı sürdüreceğiz. Arkadaşlarımızla önümüzdeki seçimlerde de tüm gayretimizle tüm özverimizle kutlu yürüyüşümüze en güzel şekilde hizmet etmek için faaliyetlerimize devam edeceğiz” dedi.

Bilindiği üzere AKP Derince İlçe Gençlik Kolları Başkanı Tanju Yılmaz, CHP Lideri Kemal Kılıçdaroğlu’na tepki gösterirken bu ülkenin kurucusu Mustafa Kemal Atatürk’e de dil uzatmıştı. Yılmaz, sosyal medya hesabından “Senin de, senin gibi kaç tane zerzevat varsa hiçbirinizin yatacak yeriniz yok. Bu toprakların tarihindeki en kara lekesiniz. 93 yıllık garabetin çocuğu.. Atan ne ki sen ne olacaksın" ifadelerini paylaşmıştı. Bu paylaşım sonrası ülke genelinde büyük tepki toplayan Tanju Yılmaz’a partilileri ise destek vermişti.

#

03 Ara 2017 - 17:24 - Güncel


göndermek için kutuyu işaretleyin

Yorum yazarak Kocaeli Koz Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan Kocaeli Koz hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.

Haber ajansları tarafından servis edilen tüm haberler Kocaeli Koz editörlerinin hiçbir editöryel müdahalesi olmadan, ajans kanallarından geldiği şekliyle yayınlanmaktadır. Sitemize ajanslar üzerinden aktarılan haberlerin hukuki muhatabı Kocaeli Koz değil haberi geçen ajanstır.