Asker arkadaşları 43 yıl sonra buluştu

Kartepe ilçesinde 43 yıl sonra buluşan asker arkadaşları hasret giderdi.

1975-1977 yılları arasında Erzurum Kesikköprü'de askerlik yapan 20 arkadaş Seka Kamp alanında buluşup aileleriyle birlikte piknik yaptı. Piknikte bol bol askerlik anılarını paylaştıklarını söyleyen bir fabrikadan emekli olan Burhanettin Keser, "Sosyal medya üzerinden organize olup bir buluşma sağladık. Türkiye'nin bir çok ilinde yaşayan arkadaşlarımız ve aileleri hiç üşenmeden buluşmaya geldiler. Ailelerle birlikte 45 kişiye ulaştık. Bol bol askerlik anılarını paylaştık. Önümüzdeki aylarda farklı bir ilde yine buluşmayı planlıyoruz." dedi.

#

05 Eyl 2018 - 16:34 - Güncel


göndermek için kutuyu işaretleyin

Yorum yazarak Kocaeli Koz Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan Kocaeli Koz hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.

Haber ajansları tarafından servis edilen tüm haberler Kocaeli Koz editörlerinin hiçbir editöryel müdahalesi olmadan, ajans kanallarından geldiği şekliyle yayınlanmaktadır. Sitemize ajanslar üzerinden aktarılan haberlerin hukuki muhatabı Kocaeli Koz değil haberi geçen ajanstır.