Aranan şahıslar kapana yakalandı

Kocaeli’nde de yaklaşan yeni yıl nedeniyle polis ekipleri uygulamalarına ara vermeden devam ediyor

Aranan şahıslar kapana yakalandı
Aranan şahıslar kapana yakalandı
+1
Haber albümü için resme tıklayın

Ülke genelinde olduğu gibi, Kocaeli’nde de yaklaşan yeni yıl nedeniyle bir dizi tedbirler alındı. Bu tedbirler doğrultusunda  vatandaşın huzur ve güven ortamını sağlamak, meydana gelebilecek olayları önlemek, güvenlik hizmetlerinin etkin bir şekilde  yürütülmesini sağlayarak, suçun önlenmesi ve suçluların yakalanması amacıyla  birbiri ardına  uygulamalar gerçekleştiriliyor.  

Bu kapsamda, Kocaeli İl Asayiş Şube Müdürlüğü koordinesinde  son olarak  27 Aralık günü  saat 15:00 ile 18:00 arasında ‘Körfez kapanı 2 ‘ uygulaması gerçekleştirildi. Körfez Kapanı 2 uygulaması, İzmit, Kartepe, Gölcük, Derince, Gebze ve Körfez ilçelerinde, Asayiş, Narkotik, Çevik Kuvvet,  TEM, trafik Denetleme Şubeleri ile İlçe Emniyet Müdürlüklerinde görevli toplam 129 personelin katılımı ile 38 ayrı ekip tarafından  gerçekleştirildi.

Uygulama otobüs terminali, Havalimanı, Vapur İskeleleri ile çevrelerinde bulunan Park ve Bahçeler ile Tren Garında yapıldı.  Uygulama çerçevesinde 903 kişi kontrol edildi.  Kontrol edilen şahıslardan hırsızlık, tehdit ve yoklama kacağı suçlarından aranan 3 kişi yakalandı. Ayrıca kontrol edilen 48 araçtan 6 araca  kural ve evrak eksiklikleri nedeniyle toplam 6 bin 397 lira idari para cezası kesildi. 1 araç ise trafikten men edildi.

#

28 Ara 2017 - 12:10 - Güncel


göndermek için kutuyu işaretleyin

Yorum yazarak Kocaeli Koz Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan Kocaeli Koz hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.

Haber ajansları tarafından servis edilen tüm haberler Kocaeli Koz editörlerinin hiçbir editöryel müdahalesi olmadan, ajans kanallarından geldiği şekliyle yayınlanmaktadır. Sitemize ajanslar üzerinden aktarılan haberlerin hukuki muhatabı Kocaeli Koz değil haberi geçen ajanstır.