Araları bozuktu… Devlet Bahçeli’nin yanına gitti ve…

AK Parti Kocaeli Milletvekili Fikri Işık, dün MHP Lideri Devlet Bahçeli’nin yanına giderek teşekkür etti…

AK PartiKocaeli Milletvekili Fikri Işık, Bilim, Sanayi ve Teknoloji Bakanlığı yaptığı dönemde Devlet Bahçeli için,  “Seçim hükümetinde 2 HDP'li bakan varsa bunun bütün sorumluluğu Devlet Bahçeli'nindir. Hiç bize AK Parti ile HDP beraber oldu, koalisyon yaptı denmesin' demiş, bu eleştirisine Bahçeli kanadından sert cevap verilmişti. O günden bugüne Işık’la Bahçeli’nin arasında hep soğuk rüzgarlar esmişti.

 

İTTİFAK İÇİN TEŞEKKÜR ETTİ O günlerden bu günlere çok şey değişti. Cumhur İttifakı kapsamında MHP, Kocaeli Büyükşehir ve 12 ilçe aday göstermeyerek AK Parti’nin adaylarını destekleme kararı aldı. Bu gelişmenin ardından dün meclis koridorunda AK Parti Kocaeli Milletvekili Fikri Işık, MHP Lideri Devlet Bahçeli’nin yanına giderek Kocaeli’de yaptıkları jest için teşekkürlerini iletti. İkili arasındaki buzlar bu temasla erimiş oldu.

 

16 Oca 2019 - 10:55 - Güncel


göndermek için kutuyu işaretleyin

Yorum yazarak Kocaeli Koz Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan Kocaeli Koz hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.

Haber ajansları tarafından servis edilen tüm haberler Kocaeli Koz editörlerinin hiçbir editöryel müdahalesi olmadan, ajans kanallarından geldiği şekliyle yayınlanmaktadır. Sitemize ajanslar üzerinden aktarılan haberlerin hukuki muhatabı Kocaeli Koz değil haberi geçen ajanstır.