Araçta sinema keyfi... Çay içip film izleyecekler...

11. Kocaeli Kitap Fuarı kapsamında fuar alanının otoparkında dev bir ekran kurulacak, Kocaelililer araçta film izleme keyfini yaşayacak

Kocaeli Büyükşehir Belediyesi’nin düzenlediği Türkiye’nin en büyük kitap fuarı olan 11. Kocaeli Kitap Fuarı, bu yıl bir ilke sahne olacak. Fuar alanının otoparkına kurulacak 5 metrelik dev platformda, araçta sinema keyfi yaşanacak.

Araçlarıyla Uluslararası Fuar Merkezi’nin İtfaiye tarafındaki otoparkına gelen Kocaelililer, 30 Nisan Salı akşamı saat 20.30’da Yeşilçam’ın klasiklerinden Süt Kardeşler filmini izleyecek. Otomobilleriyle otopark alanına gelenler, radyolarını verilecek frekansa ayarlayacak ve araçta film izleme keyfini yaşayacak. Alana gelenlere Büyükşehir tarafından ücretsiz çay ikramı da yapılacak. Program kapsamında 3 Mayıs Cuma akşamı saat 20.30’da ise ‘’Her Çocuk Özeldir’’ filminin gösterimi yapılacak. Misafirlerimiz araç içerisinde sinema keyfini doyasıya yaşarken, ücretsiz ikram edilen çaylarını yudumlayıp, günün yorgunluğunu atacak.

29 Nis 2019 - 10:55 - Güncel


göndermek için kutuyu işaretleyin

Yorum yazarak Kocaeli Koz Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan Kocaeli Koz hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.

Haber ajansları tarafından servis edilen tüm haberler Kocaeli Koz editörlerinin hiçbir editöryel müdahalesi olmadan, ajans kanallarından geldiği şekliyle yayınlanmaktadır. Sitemize ajanslar üzerinden aktarılan haberlerin hukuki muhatabı Kocaeli Koz değil haberi geçen ajanstır.