Antika Pazarına yoğun ilgi var

Başiskele Kullar Yakacık Mahallesi’nde Çarşamba günleri kurulan Antika Pazarı bölge halkı ve diğer komşu ilçelerden gelen vatandaşların uğrak noktası oldu.

Başiskele Belediyesi’nin bölge halkına sunduğu kapalı Pazar yerlerinden biri olan Kullar Kapalı Semt Pazarı’nda Pazar Günleri sebze ve meyve pazarı hizmet verirken Çarşamba günleri de yaklaşık 70 esnafın tezgâh açtığı antika pazarı kuruluyor. Pazarda, özellikle antika eşyalar tablolar ve aksesuarlar büyük ilgi görürken adeta izdiham yaşanıyor. Geniş otopark alanı sayesinde vatandaşlar rahat bir alışveriş yapıyor.

#

06 Nis 2018 - 11:40 - Güncel


göndermek için kutuyu işaretleyin

Yorum yazarak Kocaeli Koz Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan Kocaeli Koz hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.

Haber ajansları tarafından servis edilen tüm haberler Kocaeli Koz editörlerinin hiçbir editöryel müdahalesi olmadan, ajans kanallarından geldiği şekliyle yayınlanmaktadır. Sitemize ajanslar üzerinden aktarılan haberlerin hukuki muhatabı Kocaeli Koz değil haberi geçen ajanstır.