Anında çark etti… Bilal Acar’dan geri vites!

Kocaelispor Başkanı Hüseyin Üzülmez ile girdiği tartışma sonrası istifa eden Bilal Acar anıdan çark etti. Acar, haberimiz ardında istifasını geri aldı

Kocaelispor Başkanı Hüseyin Üzülmez ile Yönetim Kurulu üyesi Bilal Acar arasında yaşasan tartışma sonrası Acar istifa etti. Acar’ın istifası ile ilgili haberimizin ardından Acar anında çark etti. Acar, haberimiz ardında istifasını geri aldı.

Acar'ın ilimizde ki yayın kuruluşlarına bilgi sızdırdığı gerekçesiyle Üzülmez ile sert tartışmaya girdiği öğrenildi. Bazı yönetim kurulu üyelerinin de Acar’ın istifasını geri alması için de baskı yaptığı öğrenildi.

#

11 Şub 2020 - 22:58 - Güncel


göndermek için kutuyu işaretleyin

Yorum yazarak Kocaeli Koz Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan Kocaeli Koz hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.

Haber ajansları tarafından servis edilen tüm haberler Kocaeli Koz editörlerinin hiçbir editöryel müdahalesi olmadan, ajans kanallarından geldiği şekliyle yayınlanmaktadır. Sitemize ajanslar üzerinden aktarılan haberlerin hukuki muhatabı Kocaeli Koz değil haberi geçen ajanstır.

06

Ayhan - Bilal Acar, neden böyle şeyler yapıyorsun, diğer işlerinde böyle, bana neler yaptın, yakışmadı sana...

Yanıtla . 0Beğen . 0Beğenme 05 Haziran 12:54
05

kantar durağı - haftalık olağan görüşme yapıp güngörle paslaşırlar acaba ne açıkları varki ? güngör le kopamıyor savcı larımızın dikkatine !!!

Beğen(1)

Yanıtla . 0Beğen . 0Beğenme 11 Şubat 22:58
04

acarazzi - Güngör aslan a bilgi sızdırmaktan dışlandı ama bu tip konulara aldırış etmeyen geniş bir arkadaş tır

Beğen(1)

Yanıtla . 0Beğen . 0Beğenme 11 Şubat 22:58
03

taraftar - kocaelispor kulübünün gelmiş geçmiş en yeteneksiz yönetim kurulu yazıklar olsun size tahir başkanım siz bunları kavga etsinler diyemi desteklediniz bunlar kulübün marka değerini zedeliyor emeklerinize yazık tahir başkanım

Beğen(1)

Yanıtla . 0Beğen . 0Beğenme 11 Şubat 22:58
02

Hasan Ağır - Bu yönetim sezon sonu istifa etmelidir.Neyi paylaşımıyorsunuz.Eğer şampiyonluk giderse böyle beceriksiz yönetim yüzünden olacak.Tahir başkanın emeklerine yazık.

Beğen(1)

Yanıtla . 0Beğen . 0Beğenme 11 Şubat 22:58
01

eski yönetici - Hüseyin Anlaşıldıki Sen Bu İşi Beceremiyorsun Yazık Oluyor Kulübe

Beğen(1)

Yanıtla . 0Beğen . 0Beğenme 11 Şubat 22:58