Altı üstü bir çanta... Gölcük’te bez çanta izdihamı!

Gölcük’te 2 bin adet bez çanta dağıtıldı. Bez çanta almak isteyen kadınlar birbirleriyle yarıştı.

Gölcük Belediyesi ve Gölcük Halk Eğitim Müdürlüğü'nün ortaklaşa olarak plastik poşet kullanımının azaltılması için başlattığı “Torbam Elimde Çevrem Güvende” projesi Gölcük Anıtpark'ta düzenlenen törenle tanıtıldı. Törene Gölcük Kaymakamı Mustafa Altıntaş, Gölcük Belediye Başkanı Mehmet Ellibeş, İl Milli Eğitim Şube Müdürü Sadık Akar, Milli Eğitim Müdürü Ercan Gülsuyu ve çok sayıda kadın katıldı.

Yapılan konuşmaların ardından Gölcük Halk Eğitim Merkezi kursiyerleri tarafından yapılan 2 bin adet bez çanta davetlilere dağıtıldı. Bez çanta almak isteyen vatandaşlar kısa süreli izdiham yaşanmasına neden oldu. Vatandaşlar, çanta almak için birbiriyle yarıştı. Bazı vatandaşlar kalabalıktan dolayı zor anlar yaşadı.

12 Şub 2019 - 18:09 - Güncel


göndermek için kutuyu işaretleyin

Yorum yazarak Kocaeli Koz Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan Kocaeli Koz hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.

Haber ajansları tarafından servis edilen tüm haberler Kocaeli Koz editörlerinin hiçbir editöryel müdahalesi olmadan, ajans kanallarından geldiği şekliyle yayınlanmaktadır. Sitemize ajanslar üzerinden aktarılan haberlerin hukuki muhatabı Kocaeli Koz değil haberi geçen ajanstır.