Ali Haydar Bulut hakkında suç duyurusu!

CHP, Derince Belediye Başkanı Ali Haydar Bulut hakkında suç duyurusunda bulunacak.

Derince Belediyesi CHP Grup Başkan Vekili Nihat Değer, Derince Belediye Başkanı Ali Haydar Bulut hakkında Kocaeli Adliyesinde suç duyurusunda bulunacak. CHP’lilerce yapılacak olan suç duyurusunun, Çenesuyu’nda yapılan arsa alımlarında belediyenin zarara uğratıldığı iddiasının yer alacağı öğrenildi.

Saat 13:30 Kocaeli Adliyesine yapılacak olan suç duyurusuna CHP İl Başkanı Cengiz Sarıbay, İl Yöneticileri, Derince İlçe Yöneticileri ve Meclis üyeleri de katılacak.

#

04 Nis 2018 - 00:10 - Güncel


göndermek için kutuyu işaretleyin

Yorum yazarak Kocaeli Koz Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan Kocaeli Koz hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.

Haber ajansları tarafından servis edilen tüm haberler Kocaeli Koz editörlerinin hiçbir editöryel müdahalesi olmadan, ajans kanallarından geldiği şekliyle yayınlanmaktadır. Sitemize ajanslar üzerinden aktarılan haberlerin hukuki muhatabı Kocaeli Koz değil haberi geçen ajanstır.

03

Ersoy Kandemitoğulları - Ben de yakında Derince kaymakamı hakkında kapsamlı bir duyuruda bulunucam,hanyayı görecektir o vakit!

Beğen(1)

Yanıtla . 0Beğen . 0Beğenme 04 Nisan 00:10
02

Misafir - Bide ihaleleri araßþırsınlar kendi adamlarına nasıl peşkeş çekildiği ortaya çıkar

Yanıtla . 0Beğen . 0Beğenme 04 Nisan 00:10
01

derinceli - maalesef gerçekler acıdır derince makus talihini yine yenemedi olmuyor olmuyor derinceli haketmiyor bu yönetimleri

Yanıtla . 0Beğen . 0Beğenme 04 Nisan 00:10