AK Partili Karataş dünya evine girdi

Ak Parti Gençlik Kolları İl başkan yardımcısı Okan Karataş dünya evine girdi.

Derince’de faaliyet gösteren Karataş İnşaat’ın sahiplerinden Mustafa Karataş ve ev hanımı Seher Karataş’ın oğulları Okan Karataş, rahmetli İhsan ve Handan Makineli’nin kızları olan Süreyya Makineli ile Antikkapı’da düzenlenen düğün merasimiyle dünya evine girdi.

Derince Belediye Başkanı Zeki Aygün’ün kıydığı nikahta Okan ve Süreyya’nın nikah şahitliklerini Kocaeli Büyükşehir Belediye Başkan vekili Yaşar Çakmak, Körfez Belediye Başkanı Şener Söğüt, Kandıra Belediye Başkanı Adnan Turan, Ak Parti il gençlik kolları başkanı Emre Kahraman, Ak Parti Körfez ilçe Başkanı Ramazan Tuna, Körfez belediye başkan yardımcısı Faruk Denli, Derince Belediyesi Başkan Yardımcısı İbrahim Şirin ,İşadamları Recep Öztürk ve Abdullah Karataş yaptı.

Nikahın kıyılmasının ardından düğüne katılan davetliler çalan müzikler eşliğinde gönüllerince eğlendi.

17 Ara 2019 - 14:05 - Güncel


göndermek için kutuyu işaretleyin

Yorum yazarak Kocaeli Koz Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan Kocaeli Koz hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.

Haber ajansları tarafından servis edilen tüm haberler Kocaeli Koz editörlerinin hiçbir editöryel müdahalesi olmadan, ajans kanallarından geldiği şekliyle yayınlanmaktadır. Sitemize ajanslar üzerinden aktarılan haberlerin hukuki muhatabı Kocaeli Koz değil haberi geçen ajanstır.