AK Parti'den bağış kampanyası!

AK Parti Meclis Grubu korona virüsü salgınına karşı Toplumsal Dayanışma ve Destek Kampanyası başlattı. Kampanya kapsamında en az 1000 TL bağış yapılacak.

Korona virüs salgınına karşı mücadelede kullanılmak üzere başlatılan kampanyalara AK Parti de katıldı. Kampanya kapsamında milletvekillerinin yapacağı bağış en az 1000 TL olacak. Ayrıca teşkilat mensupları, belediye başkanları, meclis üyeleri ve vatandaşlar da en geç 20 Nisan 2020’ye kadar verilen hesap numaralarına bağışta bulunabilecek.

“HAYATİ TEDBİRLERE KATKI”

AK Parti Meclis Grup Başkanlığınca yapılan açıklamada, “İnsanlığın karşı karşıya kaldığı Kovid-19 hastalığının yol açtığı krizin üstesinden gelebilmek ve korona virüs ile ilgili mücadeleden en az hasarla çıkmak için Cumhurbaşkanımız ve Genel Başkanımız Sayın Recep Tayyip Erdoğan’ın açıklamış olduğu hayati tedbirlere katkı olmasına yönelik olarak birliğimizi beraberliğimizi, kardeşliğimizi ve dayanışmamızı güçlendirmek için AK Parti adına Grup Başkanlığımızca Toplumsal Dayanışma ve Yardım Kampanyası düzenlenmiştir” denildi.

#

30 Mar 2020 - 14:11 - Güncel


göndermek için kutuyu işaretleyin

Yorum yazarak Kocaeli Koz Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan Kocaeli Koz hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.

Haber ajansları tarafından servis edilen tüm haberler Kocaeli Koz editörlerinin hiçbir editöryel müdahalesi olmadan, ajans kanallarından geldiği şekliyle yayınlanmaktadır. Sitemize ajanslar üzerinden aktarılan haberlerin hukuki muhatabı Kocaeli Koz değil haberi geçen ajanstır.

02

N.YILMAZ - millet vekilleri bağiş. işadamları erzak kolisi,sanatcılar kira desdeği ee 6 senedir Suriyelilere kol kanat geren hükümet vatandaşı için ne yapıyor

körfez kaymakamlığına maske bulamıyorum en azından muhtarlar asracılığıyla maske verin dedim özel kalem böyle bir çalışmamız yok dedi... az önce elektirik saat okuyucu geldi nasıl ödeyeceğiz dedim benim sorunum değil dedi kıredi kartlarına yüklendik bunca borcu eve kapanıp nasıl ödeyeceğiz peki

Yanıtla . 0Beğen . 0Beğenme 30 Mart 14:11
01

Yunus - İnsanlar 15 temmuzda sokağa döküldü vatan bayrak ezan için günlerce beklediler ve bekledim ama bizim için hala düşünülüyor onay bekledi beklicek diye diye insanları pişmanlığı suruk luyor biz düşünmeden karar alabiliyorsak bu milletin her bireyine her özel sektörde çalışanına bakılacak beni de 1 haftadır ücretsiz izin e yolladılar ikinci haftaya girdim ama Rabbim hakkımızı yerde komayacak ben evime giderken iki haftadır utanarak sıkılarak gidiyorum nedenmi benim oğlum amelit geçirdi beyin ameliyatı eksiklerini görünce zoruma gidiyor ama Allah büyük dur deyip duva ediyorum

Yanıtla . 0Beğen . 0Beğenme 30 Mart 14:11