AK Parti seçim kampanyasını bugün tanıtacak

AK Parti Kocaeli İl Teşkilatı bugün referandum tanıtımına çıkacak.

AK Parti Kocaeli İl Teşkilatı bugün 16 Nisan'da yapılacak referenaduma yönelik seçim kampanyasını tanıtacak. AK Parti İl Başkanı Şemsettin Ceyhan’ın ev sahipliğinde bugün Sabancı Kültür Merkezi’nde gerçekleşecek toplantı saat 12.00’de başlayak.

2 BİN KİŞİLİK PROGRAM

Milli Savunma Bakanı Fikri Işık’ın yanı sıra, İl Başkanı Şemsettin Ceyhan, Büyükşehir Belediye Başkanı İbrahim Karaosmanoğlu’nun,  Milletvekillerinin, ilçe belediye başkanlarının, ilçe başkanlarının, eski yöneticilerin ve çok sayıda partilinin  katılacağı programa yaklaşık 2 bin kişinin katılımı bekleniyor.

Öte yandan Ceyhan, dün Seçim Koordinasyon Merkezi’ni (SKM) ziyaret etti. Başbakan Binali Yıldırım ve evet mührü ile süslenmiş anons araçlarını kontrol etti. Ceyhan, 16 Nisan’da güçlü bir evet çok çalışacaklarını kaydetti.

#

05 Mar 2017 - 09:32 - Güncel


göndermek için kutuyu işaretleyin

Yorum yazarak Kocaeli Koz Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan Kocaeli Koz hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.

Haber ajansları tarafından servis edilen tüm haberler Kocaeli Koz editörlerinin hiçbir editöryel müdahalesi olmadan, ajans kanallarından geldiği şekliyle yayınlanmaktadır. Sitemize ajanslar üzerinden aktarılan haberlerin hukuki muhatabı Kocaeli Koz değil haberi geçen ajanstır.