Adını Alparslan Türkeş koymuştu… MHP’nin gazetesi kapandı!

MHP'nin kurucusu Alparslan Türkeş'in 1972 yılında ismini verdiği Ortadoğu gazetesi 48 yıllık yayın hayatına son verdi.

Adını Alparslan Türkeş koymuştu… MHP’nin gazetesi kapandı!
Haber albümü için resme tıklayın

MHP’ye yakınlığıyla bilinen Ortadoğu gazetesi kapandı. Adını 1972 yılında MHP'nin kurucusu Alparslan Türkeş’in verdiği Ortadoğu gazetesi 48 yıllık yayın hayatına son verdi.

‘Son Baskı’ manşetiyle çıkan gazetenin birinci sayfasında şu ifadeler kullanıldı:

‘BİZE İHANET EDENLERİN SONUNUN DA…’

‘SON BASKI’ manşetiyle çıkan gazetenin birinci sayfasında şu ifadeler kullanıldı: “Her kuruluş; tıpkı insan gibi yaşar ve hayatı sona erer. Gazeteniz ORTADOĞU da 48 yıllık hayatına bugün son veriyor. Basın ağacından altın bir yaprak daha düştüğü için üzüntülüyüz. Ancak, bize ihanet edenlerin sonunun da çok uzun olmayacağını görüyor ve biliyoruz. 48 yıldır bize destek veren tüm okurlarımıza şükranlarımızı sunuyoruz. Yarım asra yakındır yolu bu gazeteden geçenlere de teşekkür ediyoruz. Sağlıcakla kalın…”

#

17 Şub 2020 - 09:26 - Güncel


göndermek için kutuyu işaretleyin

Yorum yazarak Kocaeli Koz Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan Kocaeli Koz hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.

Haber ajansları tarafından servis edilen tüm haberler Kocaeli Koz editörlerinin hiçbir editöryel müdahalesi olmadan, ajans kanallarından geldiği şekliyle yayınlanmaktadır. Sitemize ajanslar üzerinden aktarılan haberlerin hukuki muhatabı Kocaeli Koz değil haberi geçen ajanstır.

02

Ersoy Kandemir - Allah belasını versin medyayı tekeli haline getirmeye çalışanların!

Yanıtla . 0Beğen . 0Beğenme 17 Şubat 09:26
01

Hasan Ağır - Tamamda eleştir olabilirde sizde 48 yıldır milletin evine götüreceği bir gazete olamadınız.Zaten Türk milliyetçilerinin gazetesi iddiasındaydınız ama isminiz bile ortadoğu.

Yanıtla . 0Beğen . 0Beğenme 17 Şubat 09:26