Adı Kocaelispor başkanlığı için geçiyor... Volkan Özön, Hürriyet'e gitti!

Kocaelisor eski yöneticisi, şimdilerde ise adı başkanlık için geçen Volkan Özön, İzmit Belediye Başkanı Fatma Kaplan Hürriyet'i ziyaret etti.

Adı Kocaelispor başkanlığı için isimlerden olan, eski yönetici Volkan Özön, İzmit Belediye Başkanı Fatma Kaplan Hürriyet'i ziyaret etti. Ziyarette CHP İl Başkanı Cengiz Sarıbay'da eşlik etti. Hürriyet'i İzmit Belediye Başkanı seçildiği için kutlayan Özön, çalışmalarında başarılar diledi.

Ziyarette ise konu Kocaelispor oldu. Kocaelispor'a her zaman destek verdiğini ve bundan sonrada her zaman destek olacağı belirten Hürriyet, “Kocaelispor'un başarısı için her şeyi yapacağız” dedi. Hürriyet ayrıca Özön'ü Kocaelispor başkan adaylığı içinde kutladı.

01 Haz 2019 - 16:03 - Güncel


göndermek için kutuyu işaretleyin

Yorum yazarak Kocaeli Koz Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan Kocaeli Koz hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.

Haber ajansları tarafından servis edilen tüm haberler Kocaeli Koz editörlerinin hiçbir editöryel müdahalesi olmadan, ajans kanallarından geldiği şekliyle yayınlanmaktadır. Sitemize ajanslar üzerinden aktarılan haberlerin hukuki muhatabı Kocaeli Koz değil haberi geçen ajanstır.