ADD’den 15 Temmuz şehitlerini andı; “Türkiye Emperyalizmin hedefindedir”

ADD İzmit Şube Başkanı Ahmet Kavaz 15 Temmuz darbe girişiminin yıldönümünde basın açıklaması yaptı

ADD İzmit Şube Başkanı Ahmet Kavaz 15 Temmuz darbe girişiminin yıldönümünde basın açıklaması yaptı. Kavaz konuyla ilgili olarak, “15 Temmuz 2016 da ki işgale ve ihanete karşı koyarken canlarını vermiş olanlara ve bu toprakları bizlere vatan yapan tüm şehitlerimize minnetlerimizi sunarız” dedi

1.Dünya savaşı sonrası Anadolu’nun parçalanmasını dayatan ve açık işgalle sonuç alacaklarını zannedenler, yaklaşık 100 yıl sonra, içimizden devşirdikleri dinci, işbirlikçi hainlerle 15 Temmuz 2016 da yeni bir işgal planı daha denemişlerdir. Uzun yıllar, Devletimizin tüm yaşamsal kurumlarında, gizli ve sinsi bir şekilde örgütlenen, din, tarikat eksenli, akıl dışı, çağ dışı olan bu yapılanma, bu darbenin mimarı gibi görünse de, Emperyalizmin kontrol ve kumanda ettiği çok açıktır.

Altın nesil yetiştiklerini iddia eden, aslında potansiyel ajan ve işbirlikçi hain yetiştiren ve adına Fethullahçı denen bu soysuzların,  15 Temmuz 2016 da ki işgal girişimlerinden çıkarılması gereken çok önemli dersler vardır. Kısacası ülkemiz ve bulunduğumuz coğrafya dün olduğu gibi bu gün de Emperyalizmin hedefindedir.  Irak’ta, Suriye’de ve nihayet Ülkemizde yaşanan terör ve işgal girişimleri bunun apaçık örnekleridir.

Türkiye Cumhuriyetine,  devletine ve bölünmez bütünlüğüne karşı girişilecek her tür eyleme karşı topyekûn karşı koyacağımız bilinmelidir. 15 Temmuz 2016 da ki işgale ve ihanete karşı koyarken canlarını vermiş olanlara ve bu toprakları bizlere vatan yapan tüm şehitlerimize minnetlerimizi sunarız.”

#

14 Tem 2018 - 13:49 - Güncel


göndermek için kutuyu işaretleyin

Yorum yazarak Kocaeli Koz Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan Kocaeli Koz hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.

Haber ajansları tarafından servis edilen tüm haberler Kocaeli Koz editörlerinin hiçbir editöryel müdahalesi olmadan, ajans kanallarından geldiği şekliyle yayınlanmaktadır. Sitemize ajanslar üzerinden aktarılan haberlerin hukuki muhatabı Kocaeli Koz değil haberi geçen ajanstır.