8 hakim ve savcı gitti 6 hakim geldi!

Hakimler ve Savcılar Kurulu (HSK) 1. Dairesi tarafından hazırlanan kararnameye göre Kocaeli’de görevli 8 hakim ve savcı başka kentteler atandı. Kocaeli’ye ise 6 hakim atandı

Hakimler ve Savcılar Kurulu (HSK) 1. Dairesi, 326'sı adli 30'u idari yargı olmak üzere 356 hakim ve savcıya kapsayan yeni bir kararname hazırladı. Kararname ile çeşitli nedenlerle görev yeri değişikliği için mazeret bildiren isimlerin görev yerlerinde değişikliğe gidilirken, bazı adliyelere ise takviyeler yapıldı. Kararnameye göre Kocaeli’de görevli 8 hakim ve savcı başka kentteler atandı. Kocaeli’ye ise 6 hakim atandı.

KOCAELİ’DEN GİDENLER;

Kocaeli Hâkimi Yurdanur Balkan Ankara Hâkimliği’ne, Kocaeli C.Savcısı Esra Gül Can Ankara C.Savcılıı’na, Kocaeli Hâkimi Ömer Çelebi Amasya Hâkimliği’ne, Kocaeli Hâkimi Münire Arzu Nargileci Caner Ankara Hâkimliği’ne, Kocaeli Hâkimi Aslı Tabur Karşıyaka Hâkimliği’ne, Gebze Hâkimi Sevgi Kavi Yargıtay Tetkik Hâkimliği’ne, Kandıra Hâkimi Yunus Emre Oral Ereğli (Konya) Hâkimliği’ne  Cengiz Öz Gölcük C.Savcısı Yargıtay Tetkik Hâkimliği’ne atandı.

KOCAELİ’YE GELENLER;

Gümüşhane Hâkimi Aslı Dilara Bayat Kocaeli Hâkimliğ’ne, Hatay Hâkimi Duygu Çakır Egeliği Kocaeli Hâkimliği’ne, Kırıkhan Hâkimi Muhammet Zafer Demir Kocaeli Hâkimliği’ne,  İskenderun Hâkimi Lütfiye Ebru Ulak Kocaeli Hâkimliği’ne, Bingöl Hâkimi Ceren Ün Tufan Kocaeli Hâkimliği’ne, Erzincan Hâkimi Zeynep Hatun Sarıçam Gebze Hâkimliği’ne atandı.

#

20 Mar 2018 - 18:36 - Güncel


göndermek için kutuyu işaretleyin

Yorum yazarak Kocaeli Koz Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan Kocaeli Koz hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.

Haber ajansları tarafından servis edilen tüm haberler Kocaeli Koz editörlerinin hiçbir editöryel müdahalesi olmadan, ajans kanallarından geldiği şekliyle yayınlanmaktadır. Sitemize ajanslar üzerinden aktarılan haberlerin hukuki muhatabı Kocaeli Koz değil haberi geçen ajanstır.