5 tabut yan yana… Bu acıya yürek dayanmaz!

Kandıra yolunda kamyonla çarpışan otomobilde aynı aileden hayatını kaybeden 5 kişi, gözyaşlarıyla son yolculuğuna uğurlandı.

5 tabut yan yana… Bu acıya yürek dayanmaz!
Haber albümü için resme tıklayın

Kaza, Kandıra yolunun Çakırcaali Kocabayramlar sapağı mevkisinde meydana gelmişti. Serkan Barhan (37) yönetiminde İzmit yönüne giden 34 BSM 420 plakalı otomobil ile Kandıra istikametine seyreden Samet K'nin (31) kullandığı İzmit Belediyesine ait 34 VZ 6212 plakalı kamyon çarpışmıştı. Kazada, sürücü ile eşi Duygu (33) ve çocukları Göktuğ Barhan (6) ile kız kardeşi Tuğba Kılıç (33) olay yeri, Tuğba Kılıç'ın 2 yaşındaki kızı Berra Kılıç da hastanede yaşamını yitirmişti.  Serkan Barhan'ın babası Reşit (65) ve annesi Necla Barhan (55), Kandıra Devlet Hastanesine kaldırılmıştı.

GÖZYAŞLARIYLA SON YOLCULUĞUNA UĞURLANDI

D-605 kara yolunda dün meydana gelen kazada yaşamını yitiren Serkan Barhan (37), eşi Duygu (33) ve çocukları Göktuğ Barhan (6) ile Serkan Barhan'ın kız kardeşi Tuğba Kılıç (33) ve Kılıç'ın 2 yaşındaki kızı Berra Kılıç'ın cenazeleri, yakınları tarafından morgdan alındı.   Körfez Asri Mezarlığı'na getirilen cenazeler, kılınan namazın ardından İlimtepe Mezarlığı'nda toprağa verildi. Cenazeye katılan İzmit Belediye Başkanı Fatma Kaplan Hürriyet, aileye başsağlığı diledi. Kazada yaralanan sürücünün annesi Necla Barhan, Kocaeli Üniversitesi Hastanesindeki tedavisinin ardından taburcu edildi. Baba Reşit Barhan'ın tedavisi ise sürüyor.

"2 YENİ KURULMUŞ YUVA YOK OLDU"

Barhan ailesinin akrabası Sadettin Akar, Serkan Barhan'ın bölgedeki bir dolum tesisinde güvenlik görevlisi olarak çalıştığını, yıllık izne ayrılmasının ardından ailesi, kız kardeşi ve yeğeniyle denize gittiklerini söyledi. Trafik kazasının dönüş yolunda meydana geldiğini belirten Akar, "Senelik izinde çocuklar denize girsin, piknik yaparız diyerek Kandıra'ya gitmişler. Dönüşte de bu olay oluyor. 2 yeni kurulmuş yuva yok oldu. Baba da yoğun bakımda." diye konuştu. Kazada vefat eden 6 yaşındaki Göktuğ Barhan’ın anaokul eğitimini tamamladığı, bu yıl İlköğretim 1. sınıfa başlayacağı öğrenildi.

#

23 Tem 2020 - 13:48 - Güncel


göndermek için kutuyu işaretleyin

Yorum yazarak Kocaeli Koz Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan Kocaeli Koz hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.

Haber ajansları tarafından servis edilen tüm haberler Kocaeli Koz editörlerinin hiçbir editöryel müdahalesi olmadan, ajans kanallarından geldiği şekliyle yayınlanmaktadır. Sitemize ajanslar üzerinden aktarılan haberlerin hukuki muhatabı Kocaeli Koz değil haberi geçen ajanstır.

01

Ersoy Kandemir - Kocaeli Vali yardımcısı bu acıları görmeyelim diye senin yetkindeki Kandıra Yoluna Eds için yıllarca sizleri ikna etmeye çalıştım,Hüseyin Aksoy ve sana Allah hesabını sorsun,Kocaeli Milletvekilleri sizlere de yazıklar olsun.Hayatını kaybedenlere Allah’tan rahmet,yakınlarına sabırlar diliyorum.Allah bir daha aynı acıları yaşatmasın.

Beğen(1)

Yanıtla . 0Beğen . 0Beğenme 23 Temmuz 13:48