4 kişinin hayatını kaybettiği feci kaza kamerada!

Dün İstanbul’da meydana gelen ve Körfezde ikamet eden aynı aileden 4 kişinin hayatını kaybettiği feci kaza, trafik kameralarına yansıdı.

Kartal E-5 karayolunda dün öğle saatlerinde meydana gelen kazada Murat Polat’ın kullandığı 41 NR 830 plakalı otomobil, bir yolcu otobüsüne çarpmıştı. Kazada sürücü Körfez İlmtepe'de ikamet eden Murat Polat, annesi Paşa Polat, akrabaları Esengül Kaya ve oğlu Eren Kaya hayatını kaybetmiş, Gülbeyaz Polat ise ağır yaralanmıştı.  Feci kaza güvenlik kamera görüntülerine de yansıdı. Kamera görüntüleri, kazaya E-5 karayolunda yolcu indiren otobüsün neden olduğunu ortaya çıkardı.

FACİAYA TELEFON NEDEN OLMUŞ

Kartal’da E-5 karayolu üzerinde bir otomobilin tur otobüsüne çarpması sonucu 4 kişinin öldüğü kazada, tur otobüsü şoförünün polise verdiği ifadede telefon geldiği için otobüsü güvenlik şeridine çekip durduğu öğrenildi. Feci kaza güvenlik kamera görüntülerine de yansıdı. Kamera görüntüleri, kazaya E-5 karayolunda yolcu indiren otobüsün neden olduğunu ortaya çıkardı. plakalı özel bir otomobil, park halindeki yolda aniden duran Alaattin Gündoğdu’nun kullandığı 34 LU 9630 plakalı tur otobüsüne arkadan çarpmıştı. Kazanın ardından gözaltına alınan tur otobüsünün şoförü, polise verdiği ifade de "Hareket halindeyken telefon çaldı. Ben de dörtlülerimi yakarak güvenlik şeridine çektim. Bu sırada otomobil arkadan gelerek çarptı" dedi. Polis merkezinde işlemleri süren otobüs şoförünün adliyeye sevk edileceği bildirildi.

#

16 Nis 2018 - 16:00 - Güncel


göndermek için kutuyu işaretleyin

Yorum yazarak Kocaeli Koz Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan Kocaeli Koz hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.

Haber ajansları tarafından servis edilen tüm haberler Kocaeli Koz editörlerinin hiçbir editöryel müdahalesi olmadan, ajans kanallarından geldiği şekliyle yayınlanmaktadır. Sitemize ajanslar üzerinden aktarılan haberlerin hukuki muhatabı Kocaeli Koz değil haberi geçen ajanstır.