30 Ağustos Resepsiyonu The Ness'te

30 Ağustos Zafer Bayramı nedeniyle her yıl Kocaeli Valiliği tarafından düzenlenen resepsiyon bu yıl da The Ness Otel'de gerçekleşecek.

Ülkemizin kurucusu Ulu Önder Mustafa Kemal Atatürk'ün başkumandanlığında 1922'de Dumlupınar'da zaferle sonuçlanan Büyük Taarruz, 94. yıldönümünde de tüm Türkiye'de çeşitli etkinliklerle kutlanacak. İlimizde her yıl Kocaeli Valiliği tarafından düzenlenen 30 Ağustos Zafer Bayramı'nın bu yılki programı belli oldu.

RESEPSİYON THE NESS'TE Program saat 09.00'da Valilik tarafından İzmit Atatürk Heykeli'nde çelenk sunma töreni ile başlayacak. Ardından Vali Hüseyin Aksoy, saat 09.40'ta Valilik Karamürsel Alp Toplantı Salonu'nda bayram tebriklerini kabul edecek. Saat 10.00'da Kocaeli Valiliği A Kapısı önünde ise Zafer Bayramı törenle kutlanacak. Son olarak saat 20.00'de The Ness Otel'de Vali Hüseyin Aksoy ve eşi Hülya Aksoy'un ev sahipliğinde Resepsiyon verilecek.

#

29 Ağu 2017 - 11:11 - Güncel


göndermek için kutuyu işaretleyin

Yorum yazarak Kocaeli Koz Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan Kocaeli Koz hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.

Haber ajansları tarafından servis edilen tüm haberler Kocaeli Koz editörlerinin hiçbir editöryel müdahalesi olmadan, ajans kanallarından geldiği şekliyle yayınlanmaktadır. Sitemize ajanslar üzerinden aktarılan haberlerin hukuki muhatabı Kocaeli Koz değil haberi geçen ajanstır.