3 ilçeye noter aranıyor… Noter olmak ister misiniz?

Kocaeli’de 3 ilçede yeni noterler alınacak. Noterlik için başvurular başladı.

Adalet Bakanlığı, bugünkü resmi gazete ile münhal noterler için ilanları yayımladı. Noter alımı için şartlar, başvurular ve detayları kılavuzla yayımlandı. Bu kapsamda hangi il ve ilçe noterlikleri alım yapacağı detayları verildi. 

Adalet Bakanlığı’nın verdiği ilana göre, Gebze 1., Gölcük 1. Ve 4., Körfez 3. Noterliği için başvurular alınacak. Noterlik için atanmaya istekli olanların bir ay içinde Adalet Bakanlığının www.vatandas.uyap.gov.tr adresinde yer alan başvuru ekranından güvenli elektronik imza, e-devlet şifresi veya mobil imza ile başvurmaları gerektiği belirtildi.

29 Ara 2019 - 10:07 - Güncel


göndermek için kutuyu işaretleyin

Yorum yazarak Kocaeli Koz Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan Kocaeli Koz hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.

Haber ajansları tarafından servis edilen tüm haberler Kocaeli Koz editörlerinin hiçbir editöryel müdahalesi olmadan, ajans kanallarından geldiği şekliyle yayınlanmaktadır. Sitemize ajanslar üzerinden aktarılan haberlerin hukuki muhatabı Kocaeli Koz değil haberi geçen ajanstır.