28 bin bebeğe hoş geldin denilecek

Bebeklerin gelişimine katkı sağlayan Hoş Geldin Bebek Projesi’nin ihalesi yapıldı

Kocaeli Büyükşehir Belediyesi’nin sosyal projelerin biri olan Hoş Geldin Bebek uygulaması devam edecek. Yeni doğum yapan annelere yönelik olan uyguma ile bebek için faydalı olan bir paket anneye hediye ediliyor. Proje kapsamında 2017 yılı içerisinde 28 bin adet Hoş Geldin Bebek paketi dağıtılacak. Bugüne kadar ise toplamda 120 bin 871 adet Hoş Geldin Bebek paketi dağıtıldı.

5 FİRMA KATILDI

Projenin 2017’de de devam etmesi için Büyükşehir Belediyesi ihale düzenledi. İhaleye 5 firma teklif verdi. En düşük teklifi 553 bin TL ile 3F Ticaret verirken, en yüksek teklif 1 milyon 113 bin TL ile Dokuz Medya’dan geldi. Hoş Geldin Bebek paketinin içinde ateş ölçer, gelişim takvimi, kitapçık ve çanta yer alacak.

Firmalar                            Teklifler 

3F Ticaret                          553 bin TL

Murtazaoğlu Gıda               584 bin TL

Bilir Turizm                        658 bin TL

MLZ Organizasyon             716 Bin TL

Dokuz Medya                    1 milyon 113 bin TL

#

29 Kas 2016 - 12:04 - Güncel


göndermek için kutuyu işaretleyin

Yorum yazarak Kocaeli Koz Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan Kocaeli Koz hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.

Haber ajansları tarafından servis edilen tüm haberler Kocaeli Koz editörlerinin hiçbir editöryel müdahalesi olmadan, ajans kanallarından geldiği şekliyle yayınlanmaktadır. Sitemize ajanslar üzerinden aktarılan haberlerin hukuki muhatabı Kocaeli Koz değil haberi geçen ajanstır.