24 yaşındaki gencin talihsiz ölümü!

Elektrik çarpamsı sonucu usçusunda ağır yanıklar meydana gelen 24 yaşındaki inşaat işçisi, kaldırıldığı Derince Eğitim ve Araştırma  Hastanesi’nde hayatını kaybetti.

Aslen Giresunlu olan ve Bursa ili Gemlik ilçesinde ikamet eden  Abdullah ve Fihime Ertürk çiftinin 6 çocuğundan biri olan  24 yaşındaki  inşaat işçisi   Kenan Ertürk, geçtiğimiz hafta  Cuma günü  çalıştığı inşaatta yüksek gerilim tellerine temas etmesi sonucu  ağır yaralandı. Yapılan ilk tedavisi sonrası, vücudunda elektrik akımı  nedeniyle oluşan yanıklar  nedeniyle Derince Eğitim ve Araştırma  Hastanesine sevk edilen  talihsiz genç, burada 4 günden bu yana verdiği yaşam savaşını sabah saatlerinde kaybetti. Ertürk’ün cenazesi yapılan adli işlemler sonrası  toprağa verilmek üzere memleketi Giresun’a gönderildi.

19 Mar 2019 - 10:44 - Güncel


göndermek için kutuyu işaretleyin

Yorum yazarak Kocaeli Koz Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan Kocaeli Koz hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.

Haber ajansları tarafından servis edilen tüm haberler Kocaeli Koz editörlerinin hiçbir editöryel müdahalesi olmadan, ajans kanallarından geldiği şekliyle yayınlanmaktadır. Sitemize ajanslar üzerinden aktarılan haberlerin hukuki muhatabı Kocaeli Koz değil haberi geçen ajanstır.