15 Temmuz Anma Gecesine hazırlanıyor.. Milli İrade Meydanı’ndaki araçlar kaldırılıyor

15 Temmuz gecesi Milli İrade Meydanında yapılacak olan anma gecesi nedeniyle eski Perşembe Pazarı alanında durak halinde olan araçlar kaldırılıyor.

15 Temmuz anma gecesi eski Perşembe Pazarı alanında yapılacak.

Emniyet güçleri anma gecesinin yapılacağı Milli İrade Meydanında durak halinde bulunan araçları kaldırmaya başladı. Araç plakalarından sürücülere ulaşan emniyet güçleri sürücülere araçların kaldırılması talimatını veriyor. Araçlarını alandan alamayan sürücülerin ise araçları çekiciyle kaldırılıyor. Valilik çevresinde durak halinde bırakılan araçların kaldırılmasına ise sürücüler tepki gösteriyor.

Anma etkinliğinin yapılacağı Milli İrade Meydanı ile Valilik hizmet binası arasında mesafe olmasına rağmen, araçların o bölgeden de çekilmesine vatandaşlar anlam veremedi.

14 Tem 2019 - 15:32 - Güncel


göndermek için kutuyu işaretleyin

Yorum yazarak Kocaeli Koz Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan Kocaeli Koz hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.

Haber ajansları tarafından servis edilen tüm haberler Kocaeli Koz editörlerinin hiçbir editöryel müdahalesi olmadan, ajans kanallarından geldiği şekliyle yayınlanmaktadır. Sitemize ajanslar üzerinden aktarılan haberlerin hukuki muhatabı Kocaeli Koz değil haberi geçen ajanstır.